writing-img

RE: Ljubljanske mamice

clock-img

12.10.2010, 11:51

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ledenka - o joj...deci...cist razumem...

ziva - ja upam da boste cim prej bolje,pa javi nam jutri po pregledu...

dons tasca pride...o joj...

a ja - ziva kupla sm par stvari za pupi...za v jesen...

clock-img

13.10.2010, 08:02

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jutro...
lumpi se spita pa sem izkoristila da kaj napisem....

ziva - kako si,kako je blo na pregledu...kako se pocutis...

ostale - kako ste,ste vsi zdravi....

no,tasca je bila na obisku,kr ok smo se mel,je bla sandra cist zadovoljna pri njej v narocju,suzana ji je pokazala vse kar zna - od trme,dretja do kako plese...lumpa
zdej pa malo pospravt,kej za faks pogledat,lumpi zrihtat...
pol popoldne pa spet malo po trgovinah - sem vidla v reklami od kika da bodo bodije meli - suzana je vse prerastla,morm ji kupt...

clock-img

13.10.2010, 08:51

clock-img

Anonimen

Ja bodije v Kiku se tut jst vidla user posted image

Na pregledu vse OK. Slikce sem lepe dobila, sicer pa se spet vidimo 3.11. user posted image Mi gremo danes v MS in že komi čakam user posted image

clock-img

13.10.2010, 09:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

pol popoldne pa spet malo po trgovinah - sem vidla v reklami od kika da bodo bodije meli - suzana je vse prerastla,morm ji kupt...

user posted image  tele novičke sem pa posebej vesela!

pa dobro jutro, že sreda, še malo, pa bo petek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.10.2010, 13:51

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ja bodiji so - 2v paketu 4,19eur...se splaca it pogledat...
ej punce od zavarovalnice sva dubla super odgovor - razvalzevalec in susilec here we come...hehe,ful sm vesela

ziva - super za pregled...a je se pupa...hehe,uzivaj v msuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2010, 21:47

clock-img

nmagk

pencil-img

851

Živa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zavarovalnico.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

clock-img

13.10.2010, 21:51

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

shoping uspeluser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2010, 10:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kaj si kupla? user posted image  

jaz moram it pa v shopping za copatke... bo zdaj za čez zimo mel kar Superfitke, so mal toplejše kot tile muca-maca copatki.
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

14.10.2010, 15:45

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

kupla sem zimski pajac za suzano,pa zanjo zabice,nogavicke,eno majcko,pizamco,
pa za suzano dolge podlozene dvoje hlace,majcke - k ma same roza...fuj fuj,pa bodije pa se kej bi se naslo - tko jesensko zimski nakupi da mam pol mir ne pa da vsak dan neki manjka...pa eno posteljnino in rjuhe...

pa prvi album za sandro...

moram pa se copate za suzano...bom sla malo okoli pogledat kaj se kej najde...

clock-img

14.10.2010, 21:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

moram pa se copate za suzano...bom sla malo okoli pogledat kaj se kej najde...

copatke kupujem jaz kar v HM, tiste, ki so kot zokenčki, imajo pa podplat user posted image  

a si pajaca kupla za Suzi ali za Sandro?

clock-img

14.10.2010, 22:04

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

eh trapa - ma za sandro sem pajaca kupla k od suzane ji bo prevelk,suzana ga pa ze ma - od bratranca...ma je ful dober - za valat po snegu je enkraten...
bom sla pogledat v hm - pa raje bi na vezalke vzela k na jezka gispodicna suzana skoz sezuva...mogoče jo pa mine ta faza...hehe

lahko noc

clock-img

15.10.2010, 14:17

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

olja babe žabe:) user posted image

vidim da šopingirate..jaz moram čevlje kupit pa bodije tud..

no da še tukaj sporočim...začela z novim postopkom umetne oploditve in danes sem dobila že dve konjski inekciji hormonov..21.10 imam prvi UZ da vidmo kaj sem pridelala

clock-img

15.10.2010, 20:59

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

anci - jaz sem bodije kupla kar v city parku - pa sem lepe dubla - v intersparu namrec...

clock-img

15.10.2010, 21:59

clock-img

Anonimen

Danes sem pa tudi jaz malo šopingirala user posted image

Za Ž sem kupila bombažno kapico, žabice, plišast pulover in une štunfke copatke user posted image Za našo (še) nerojenko pa eno trenirkico, 5 bodijev in tetica ji je kupila žametne hlačke in flis puloverček za prihod iz P user posted image

clock-img

16.10.2010, 14:34

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

uuuuuuuuu kok ste vsi lepiuser posted image

susilec je doma - alelujauser posted image

clock-img

16.10.2010, 19:14

clock-img

Anonimen

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj ste vzeli? 

clock-img

17.10.2010, 20:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

da nas dvignem user posted image

katrinka, super za sušilca user posted image

clock-img

18.10.2010, 08:47

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jutro...madonca imamo meglo pri nas...fuj fuj...

ja,susilc mamo - ej od candy v leclerku sva vzela k je bil res ugodno...pa ful lep je pa se pralni stroj mava od candy...hehe
cist sem zadovoljna...itak dela ze cel vikend pa se bo k morm celo svojo omaro preprat k je od poplav vlaga med cunje prsla in mi smrdijo...tko da morm to postimat

drugace pa pri nas pestro...suzana itak ni pri miru niti minutke,sandra me hoče itak met skoz zase...moji lumpi...

ziva kako si,kako s pocutis,si se v ms...

ledenka - povej mi kdaj ti moj loh prinese ac...moj dela do 15:30 pol pa ti loh pripelje...dons sicer nima s sabo pol mu pa loh dam...no sporoci

majana - ti tudi...povej kdaj ti loh vrnemo...

ziva - tudi crpalko bi ti vrnila,tok malo malo crpam da ni potrebe po elektricni

pa ste mi vse tok dragocene stvari posodile da se bojim da ne bi blo kej narobe tko da zdaj k res ne rabimo vec bi vrnila...in hvala vsem se enkrat

alarm....

clock-img

18.10.2010, 09:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

katrinka, enkrat ko boste šli v LJ povej prej, pa se kje dobimo

ni treba samo zaradi tega hodit

clock-img

18.10.2010, 10:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

katrinka, ti kar obdrži še malo AC, do 6. meseca pride prav user posted image  drugač bom jezna! user posted image

clock-img

18.10.2010, 12:33

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, ti kar obdrži še malo AC, do 6. meseca pride prav user posted image  drugač bom jezna! user posted image

ok zmenjeno,hvalauser posted image

clock-img

18.10.2010, 18:48

clock-img

Anonimen

JUPIIII!!! Sem rezervirala sušilca danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komi čakam... Jutri grem ponj user posted image user posted image user posted image

Katrinči če ne rabiš več, povej, pa se dobiva enkrat na čvekcu in kofetku user posted image

clock-img

19.10.2010, 08:26

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ja super ziva...bove se za nasledn teden zmenile a prav...ta teden mam nafilam pa se suzana mi je neki cudn zacela smrkat...

pa super za susilec...kje si ga vzela

clock-img

19.10.2010, 17:42

clock-img

Anonimen

Nisem ga user posted image

Sem včeraj okoli polnoči ugotovila, da rinem z glavo skozi zid in se odločila, da ne grem po sušilca user posted image No ja... Upam da se potolažim s čim drugim user posted image

clock-img

20.10.2010, 08:43

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

kaj te je ustavl...mene je to da bo slo ful elektrike samo pol sva vseen vzela k nismo mogl vec...moj je kr plesu po bajti k ni blo nikjer kosar s perilom...
je strosek a upravicen...

dons baje nam amis priklopijo in naredili bomo korak proti civilizaciji in namesto 6 kanalov jih bo sedaj 105...mater smo napredniuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem