aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a res.....komi cakam tvojo pupiko....ok, torej moj lepi datum v vsakem primeru ne bo a ne,
prej bo pupika prsla...jupi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
katrinka...you are missed!!!!!...sej veš med septembrkami...upam,da se ti nismo kaj zamerle.
ah kje, sploh ne...super ste vse...samo ne znese vec...tuki ni tok cvekanja pa mi znese, septembrke ste pa cist naspidirane - sej berem kr redno samo pol se ustavi, pa tle smo skup ze 2 leti - nostalgija...hehe
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Joj iz tvojih ust v Božja ušesa... Ampak se je vse skupi spet umirilo Sem že prov znervirana od vsega... Kar noče in noče ta voda odtečt, da bi končno lahko šla rodit
srečno ko bo šlo zares Joj me kr mravljinci preplavijo, ko se spomnim na porod. Prekrasni spomini!!! Ampak si pa carica, da boš imela tako majhno razliko med otrokoma. Kot naša katrinka, če se ne motim, a ne! Vsaka čast, res!
ja, malenkost bo vec....pa parcek bo sedaj mela...jupi
srecanje - jaz ta teden tko ne morem k je sandra bolna...pol pa pocakamo tiste 3 dni k je ziva v p...hehe...pa se dobimo
tinka - kako tvoja dva fanta
evo, vceri je gosp.suzana prisla ob sedmih domov, je tok uzivala pri dediju, bodo dons ponovil da jaz ne hodim s sandro vn..je dedi cist srecen da jo hod iskat - mi je fajn, vsaj enga dedka ma, ce je drug cist nesposoben
nmagk - dej no...k vem da si v kuhinji k ziher ze zajtrk delas...napis kej...hehe
l
edenka.....kako ste
dect - kaj kej nouga