writing-img

RE: Ljubljanske mamice

clock-img

16.12.2009, 22:06

clock-img

Anonimen

Sprejmem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa Just? Ga rabiš? user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:45

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

Ljubljanske mamice, kje ste??? Zunaj se dela lep dan. Sonce se že kaže, samo je verjeno mrazzzzzz.....
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

17.12.2009, 10:14

clock-img

Anonimen

MRAAAZZZZZZ Naš Žiga pa pametno še v topli postelji user posted image

A veste punce da spi od včeraj ko smo ga ob pol devetih dali spat?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 17:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sprejmem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa Just? Ga rabiš? user posted image user posted image user posted image

seveda rabim user posted image bo v ponedeljek dost hitro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2009, 08:36

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

za ponedeljek sem naceloma tudi jaz zauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 09:53

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Jaz pa ne, ker ima dragi r.d. in to 40 let, pa bomo kar popoldan proslavili.
Pa lahko da bom mogla še Hano k P. peljat, ker očitno ni prijel Ab za njen vnet uček, pa še na drugo stran si je prenesla.

clock-img

18.12.2009, 10:07

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz pa ne, ker ima dragi r.d. in to 40 let, pa bomo kar popoldan proslavili.
Pa lahko da bom mogla še Hano k P. peljat, ker očitno ni prijel Ab za njen vnet uček, pa še na drugo stran si je prenesla.

ulala...okrogla...to bo lustn a neuser posted image
ja boga hana...upam da bo hitro boljeuser posted image

clock-img

18.12.2009, 10:14

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja upam dabo luštn. Pa vikend bo tud fajn, k moram štiri torte narest  - dve za v službo in dve za domačo uporabo

clock-img

18.12.2009, 11:00

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image za torte. A se kakšno torto da pri tebi tudi naročiti?

Pa še enkrat hvala za namig glede čevelčkov - smo tudi mi 2 goretex nabavili in to po zelo ugodni ceni. user posted image

Upam, da se uček od H. čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

18.12.2009, 11:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

šivilja user posted image user posted image user posted image za H.! slikaj tortice, da jih vidimo!

super, potem ponedeljek velja user posted image tista, ki lahko, naj pride, bomo pa še eno srečanje do NL spravle skupaj, za vse zamudnice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2009, 11:41

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to.. user posted image

clock-img

18.12.2009, 15:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image za torte. A se kakšno torto da pri tebi tudi naročiti?

Pa še enkrat hvala za namig glede čevelčkov - smo tudi mi 2 goretex nabavili in to po zelo ugodni ceni. user posted image

Upam, da se uček od H. čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nisem profesionalka, a če bi rabili torto jo tud nrdim, če imam čas.

Fino za čevlje, sem šla pol še ene za mami iskat.

Zdej je pa nečakinja zakuhala tako da moram novolokacijo za žurko poiskat. smo mislil bit pri sestri, k ima tudi ta nečakinja rd. Pri nas je nažalost premalo prostora.

clock-img

18.12.2009, 23:36

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to.. user posted image

Enako - lep pozdrav po zelo dolgem času še od naju z Majo.....
Komaj čakam otoplitev da bomo spet lahko mal vozičkali...v takem mi ni za hodit ven. Ekrat na teden na telovadbo in to je to.

Maja je dva dni nazaj dobila prvi zobek...ne morem verjet, vse gre tako hitro, še mal pa bo začela sama jest...

Moj dragi je bil danes na službeni zabavi in je domov prišel simpatično rahlo okajenuser posted image ... Jaz pa sploh ne vem več kako je to če ga zažurašuser posted image , pa tako divja sem bila včasih..., hm,.. še pred enim letom
user posted image

Nč, mal bo treba še počakat...do pomladiuser posted image

clock-img

19.12.2009, 01:33

clock-img

zima07

pencil-img

869

Evo, da še jaz dodam mojo drugorojenko...(bolje pozno kot nikoli user posted image ):
user posted image

Tista, ki ureja seznamček, prosim...user posted image

Hvala in lep pozdravček!

clock-img

19.12.2009, 01:35

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ups, mal velika je...kaj moram pa zdaj naredit user posted image ?

clock-img

20.12.2009, 08:57

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

dobro jutrouser posted image

zima - ne sekiraj se zaradi velikosti, ko bom obnovila seznam tudi to spremenim...je pa luskana tvoja punckauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to..

Enako - lep pozdrav po zelo dolgem času še od naju z Majo.....
Komaj čakam otoplitev da bomo spet lahko mal vozičkali...v takem mi ni za hodit ven. Ekrat na teden na telovadbo in to je to.

Maja je dva dni nazaj dobila prvi zobek...ne morem verjet, vse gre tako hitro, še mal pa bo začela sama jest...

Moj dragi je bil danes na službeni zabavi in je domov prišel simpatično rahlo okajen ... Jaz pa sploh ne vem več kako je to če ga zažuraš , pa tako divja sem bila včasih..., hm,.. še pred enim letom
user posted image

Nč, mal bo treba še počakat...do pomladi

oh, tudi mene je ze prijelo da grem malo vn zurat, tudi varstvo imam za suzi a bom raje pocakala na pomlad...heheuser posted image

clock-img

21.12.2009, 08:28

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jutro, ja tale lj forum je pa cist zamru...user posted image user posted image user posted image
mene danes ne bom, je tok dela doma da mi ne bo uspelo...pa drugicuser posted image

clock-img

21.12.2009, 11:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a pride katera? user posted image midva morava v vsakem primeru ven... mam pedikuro user posted image

sploh ne vem, kako mrzlo je zunaj, ampak ne zgleda ravno toplo user posted image

clock-img

21.12.2009, 12:18

clock-img

Anonimen

Ajsi kdaj pa? Midva sicer lahko prideva, ampak nismo se pa ure zmenile user posted image

clock-img

22.12.2009, 11:44

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

smo čist neresne user posted image očitno se ne bomo dobile?

clock-img

23.12.2009, 07:57

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jutrouser posted image

clock-img

24.12.2009, 11:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

vesel božič!

user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:22

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Vsem skupaj želim lepe božično-novoletne praznike... Pošiljam vam enga velzga poljubčka od Gaje user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 16:01

clock-img

nmagk

pencil-img

851

V OČEH NAJ ISKRIJO SE SOLZE SREČE,
NA JELKI ZELENI GORIJO NAJ SVEČE,
NAJ LEPIH ŽELJA BO TISOČ IZREČENIH
V MIRU,LJUBEZNI ŽIVI NAJ VSAK,
KO NOVO LETO K NAM USMERJA KORAK.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

clock-img

24.12.2009, 17:25

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

user posted image
Zvezde na nebu,
lučke vsepovsod,
tople želje in lepe misli
se iskrijo naokrog.
Naj leto 2010 vam pričara
lepoto vseh drobnih stvari,
izpolni sanje,
in vas popelje
v jutra polna srečnih dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem