writing-img

RE: Ljubljanske mamice

clock-img

18.01.2010, 11:28

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

alo, babe, jutri ob 12h v centru. je katera za?

JAAAAAAAAA!!! Midva prideva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom probalauser posted image

clock-img

19.01.2010, 09:43

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

dobro jutrouser posted image

clock-img

19.01.2010, 10:07

clock-img

Anonimen

Ojla!

A kera pride danes v center? Čist smo neresne user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:09

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Živa, kam v center??? Meni se spet stepa danes.

clock-img

19.01.2010, 10:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro, jaz imam zobarja, tako da žal ne bo šlo user posted image sem mislila, da ga imam kasneje... tko pa je, če ne pogledam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.01.2010, 10:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Midva žal ne, ker že tako nekaj pokašljuje, megla je pa strup za to... 

clock-img

19.01.2010, 10:16

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

škodauser posted image

Živa???

clock-img

19.01.2010, 18:51

clock-img

vim

pencil-img

795

Ojla, ko bo malo toplejše vreme in bodo naši otročički tudi že pravi korenjaki in korenjakinje pa se srečamo....
Joj čas beži....ravno danes ugotavljam, da bom kmalu že 7 mesecev doma.
Pa ne dolgo nazaj sva z Lsico sedeli v baru pred porodnišnico obe noseči in razmišlali kdaj bo poletje.

In še nekaj vam zaupam moji kg se veselo topijo, dieta manj žri se obrestuje tako, da se bom za Gašperjev krst lahko spravila v takoželjeno krilo.

PS: Poznate kakšno dobro LJ gostilno z okolico, ki je v nedeljo odprta?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

clock-img

20.01.2010, 07:57

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ojla, ko bo malo toplejše vreme in bodo naši otročički tudi že pravi korenjaki in korenjakinje pa se srečamo....
Pa ne dolgo nazaj sva z Lsico sedeli v baru pred porodnišnico obe noseči in razmišlali kdaj bo poletje.

In še nekaj vam zaupam moji kg se veselo topijo, dieta manj žri se obrestuje tako, da se bom za Gašperjev krst lahko spravila v takoželjeno krilo.

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstiliuser posted image

clock-img

20.01.2010, 08:12

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

mene tud ne bo user posted image  mam šiht

clock-img

20.01.2010, 09:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstiliuser posted image

ja katrinka, a so čestitke že na mestu??? user posted image

drugače pa dobro jutro!

clock-img

20.01.2010, 09:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a je že na poti??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.01.2010, 10:06

clock-img

Anonimen

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstili

Jst nč nevem.... user posted image

Katrinči a ti lahko čestitamo? user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.1.2010 10:08:42 >

clock-img

20.01.2010, 10:08

clock-img

Anonimen

a je že na poti??? user posted image

clock-img

20.01.2010, 11:43

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

super za kg...bos naslednji let mi povedala kako ti je ratal....za gostilno ne vem, sm jz tud iskala za krst pa sm tle na igu nasla eno...samo bomo itak pocakal da se novi clan rodi pa bomo oba skupaj krstili

Jst nč nevem.... user posted image

Katrinči a ti lahko čestitamo? user posted image

katrinka se je pa zagovorilauser posted image

To Katrinkauser posted image user posted image user posted image Bravo zate in za user posted image

čestitke čestitke čestitke

clock-img

20.01.2010, 11:51

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Mi smo krst proslavili kar v Portalu. Nočem delat reklame, sam jaz sem iskala nekaj bolj na easy, glede na svoje goste. Postrežbaje bila OK, jedi okusne čeprav je najbolje da se odločiš kar za njihove specialitete - to je pa seveda žar, vino dobro (no, jaz sem ga sam en kozarček, je pa moj dragi zato mal večuser posted image ), cene znosne, in kar je najbolje, našim gostom je blo všeč. Je pa treba kar mal vnaprej rezervirat.

Drugač pa glede srečanja...jaz sem bla mal v paniki zaradi tiste svinjske gripe, pa zdaj vidim da je bla svinjska sam v tem, da je naju z Majo skor tri mesece zadrževala stran od ljudiuser posted image ...
lahko bi se že kaj videli, a ne???

clock-img

20.01.2010, 12:06

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Drugač pa glede srečanja...jaz sem bla mal v paniki zaradi tiste svinjske gripe, pa zdaj vidim da je bla svinjska sam v tem, da je naju z Majo skor tri mesece zadrževala stran od ljudiuser posted image ...
lahko bi se že kaj videli, a ne???

Se podpišem pod to.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

20.01.2010, 13:06

clock-img

Anonimen

Oh pupe moje... Ste se čist potuhnile, ja user posted image user posted image user posted image   Pa čist brez veze... Sam panika je bla, katastrofe pa nobene user posted image Ampak ok! Vam oprostimo...

No kdaj potem organiziramo srečanje? Pa dejmo nekje tko, da bomo lahko z vozički zraven prišle...

Jaz sem kar za, tudi če naredimo neko "ponovoletno" zabavo za ljubljanske mamice in to kar sredi dopoldneva... Itak se nismo videle že od poletja user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:01

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ziva ziva ziva....ja itak da sm se zagovorila...ze na drugi temi...to pa to k sm tok gobcna...heheuser posted image

na RR itak ze vse vejo...le na fb nocem da se ve k mam ene par clanic familije gor in me bodo fental ce tkole zvedouser posted image user posted image user posted image user posted image

za kaksno srecanje sm...ce je tortica zraven pa se tok raje...heheuser posted image

clock-img

22.01.2010, 10:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

katrinka, čestitke user posted image user posted image user posted image kdaj pa imaš PDP?

naslednji teden bi se pa res lahko zmenle user posted image a pride mogoče katera v BTC v ponedeljek, midva greva k frizerju v tisti konec user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:23

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

katrinka, čestitke user posted image user posted image user posted image kdaj pa imaš PDP?

septembra, vec napisem naslednji tedenuser posted image

clock-img

22.01.2010, 10:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

oooooo, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

upam da si ok, pa prekrasno nosečnost ti želim user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:06

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

oooooo, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

o hvala, za enkrat sve ok...itak sm se tko na zacetku...komi cakam da pridem vn iz rizicnih mesecev k me je tok strah da ne bi blo kaj narobeuser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

o hvala, za enkrat sve ok...itak sm se tko na zacetku...komi cakam da pridem vn iz rizicnih mesecev k me je tok strah da ne bi blo kaj narobeuser posted image

a nisi pri drugem kao manj zaskrbljena? user posted image itak da bo vse ok!

clock-img

22.01.2010, 11:47

clock-img

vim

pencil-img

795

Lahko organiziramo srečanje ljubljaskih mamic. trnutno glede na vreme in težave s parkiranjem v centru mesta predlagam, da jo res mahamo v BTC. Tam je kar nekaj lokacij, ki so prijazne grupi z vozički.

Lahko tudi v ponedeljek ledenka kdaj imaš frizeraj.

Blue kakšno službo?

Lsica Portal pri nas sploh ne pride v poštev.Iščem domačo slovensko gostilno. Saj imam par gostilen samo so v nedeljo zaprte.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem