No sej je pa dobro rekla ena sestra, ko je padla debata da do 1.leta NIČ SOLI...in sem ji jaz povedala, da sem z eno kolegico, ki je tudi s tega foha govorila, in je rekla, da otrok rabi jod, sol...no in ona potem drugi sestri; ja ne vem no, a so kaka nova navodila glede soli, mi imamo še vedno podatke, da sol škodi otročku, njegovim ledvičkam,pa to...
no in je fino rekla, da jo je zadnjič ena mama nazaj z besedo: ja kaj pa potem kruh? pa skutke?...to ima vse sol.....hahahahaaa...joj, prav smešno mi je že vse to...
čeprav, roko na srce, če otrok enkrat pač nekaj ne je, vedno mame pomislimo, da mu verjetno manjka soli noter..ma kako hudiča naj ve, da manjka sol, če je še probal ni?????.....verjetno mu tudi slano pač v tistem momentu ne bi teknilo...
no Timon je za večerjo prvič jedel polento, ki sem jo naredila na vodi, brez soli, pa kapljo olivnega noter...zraven sem zlila aptamil, ko se je ohladila, in je ful jedel...potem pa kar naenkrat jooooookkkk....in je bil samo utrujen...po steklenički je spil še ene 100ml in zaspal....ni se mu dalo več odpirati ust...
sem pa vidla , da je debata o špinači....ma jaz mu skuham špinačko, no blitvo in krompir skupaj, pomiksam in dam mal aptamila, za bolj mlečen okus....to je to...in je, brez problema, čeprav bučke so pa še vedno najbolj zakon...