IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
V najinem odnosu ni bilo po prihodu prvega, drugega in tretjega otroka nobenih sprememb. Govorim seveda o najinem partnerskem odnosu. Življenje se nama je pa seveda spremenilo, logično, da ni takšno kot je bilo prej.
To sem tudi jaz hotela napisat. Sicer je najino dete staro komaj mesec in pol, ampak v najinem ODNOSU ni sprememb. Enako se imava rada, enako se spoštujeva (oz. moj pravi da me od rojevanja naprej še bolj spoštuje kot me je prej) itd.. In tudi jaz njega v bistvu še bolj spoštujem in sem ponosna nanj ko ga vidim kako se ukvarja z najinim otrokom. Vedela sem, da bo dober ati, ampak me je vseeno presenetil na pozitiven način. V bistvu se je spremenil on. Prej mu je bilo glavno da ima igrice, nogomet, tv, zdaj vsako minuto prostega časa posveti otroku, PSja še ni imel vklopljenega odkar se je otrok rodil. Prej ni šans da bi šel samo tak za brezveze na sprehod z mano, zdaj gre kak ima šanso z mano in malim ven itd... Drugače pa je normalno da se ti življenje spremeni, ker se zdaj pač vse vrti okrog otroka, sploh ko je še novorojenček in prvi otrok. Nimava toliko časa en za drugega, kar bo pa seveda spet drugače ko bo otrok malo večji in ne bo ves čas rabil mamine zize
Je pa res da midva že prej nisva hodila veliko ven (včasih v kino in na večerjo), najraje sva bila doma ali pa na kakšnem izletu, na katerega lahko vzameva tudi otroka, tako da iz te strani pri nama ni problema.
Tako da ja, v bistvu je bolje kot je bilo, kljub najini neprespanosti
(se oglasim spet čez pol leta)
< Sporočilo je popravil Tamika87 -- 12.10.2009 15:51:30 >