Helooo,
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha
Izjema je današnja noč, ki je bila prva neprespana,...tudi pri meni ni hotel spati. Se mi je zgleda včeraj prehladil, ko je ful pihalo, ker mu teče iz nosa nenormalno in še zobki ga matrajo, pa čeprav ni še nobenega.
Zdajle spi, vendar verjetno ne za dolgo.
Pa še eno vprašanje: a ste ve dobili sirup CALPOL brez recepta ali z receptom, ker men ga v lekarni noče dat. Vročino ma dlih na meji, vendar pa me malce skrbi, da ne bo zvečer fasal kako blago vročino, ker svečke pa imam.
tako je bilo pri nas iz četrtka na petek. Moj je prinesel domov nahod, še midva s tamalim potem dobila.
Noč pa takale: spala NIČ od NIČ, DIHALA od polnega nosa KOMAJ, Tai pa jaaamral, stokal, jokcal, pa mal jamral med spanjem, potem pa spet od začetka...

, zobki in prehlad skupaj!.
Včeraj je bil on že vredu, jaz pa šele danes. Preživeli!!!!!
Petrusha...Saj calpol ni le le vročino. Je lahko tudi proti bolečinam pri izraščanju zob, tako da ti ga mora dat. pogoj je le starost otroka 3 mesece!
Kaj pa to...ko sem imela dans hišno lestev pred omaro (ker je omara do stropa), (tista na tri široke stopničke), pa grem iz spalnice, tai ostane pri lestvi, pa pridem v 5 sek. nazaj, Tai pa stoji na prvi stopnici in smeh do ušes!!!!!!
No, in potem sem stala zraven, da ne bi padel in je sam splezal do najvišje stopnice, se na vrhu držal za ročaje in se tak smejal...

No, potem še je vajo nekajkrat ponovil.
pumpkin... Tai je pri 7 mescih kar naenkrat zavrnil flaško. Pač ni je več hotel, mleka ali kašice. Le pije še iz flaške, tekočino.
petrusha...noseča, tamali, pa še selitev!! pa še tvoj na terenu občasno!! Kapo dol!!!!! A se selite zaradi povečanja družine, ali ste se tako ali tako mislilii???
čebeli..ti pa kar v akcijo!!
Še 2 meseca, pa služba....