IZVIRNO SPOROČILO: skorpika
teb se pa vedno tolk nasmejim da ni res!
A men?? Ja, saj sem še sama sebi včasih smešna.

Mah, moram, da preživim ta nori svet.
arupnik..ah, pol pa res krčkič. Meni je na začetku P pokazala, da odpneš pleničko, pa nogice čist gor k trebuščku potisneš in stiskaš, kot gor dol in je VEDNO Taiu pomagalo. Je šel direkt iz joka v smeh!
Otika... a sta ponoči bedeli?? Bog ve, kaj jim včasih ne zapaše v trebuščku. Saj meni tudi kdaj kaj zavre, pa sploh nimam pojma od česa, recimo. Ja, za nahrbtik pa sem se zmotla. 'will never happen again.'
temna tla..ja, smetke pa so, to pa ja, kot da bi bil magnet. Sam tako...je imela moja mama čist svetel laminat, pa se vse temno pozna, tako da je isti šmorn, sam druge barve. Kake nevtralne bež ali ne presvetel les so najbolj hvaležne barve glede tega. Sam, recimo jaz ga ne menjam za nič na svetu!! Saj nimam 200 m2. Če že plačujem orng kredit in to skor do penzija, mi pa ja mora bit všeč.
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
5ra_28 oo super, imaš mogoče kakšno sliko v albumu, da malo pogledam,... sem firbčna, ne?:) oz, če mi pošlješ kakšno sliko na na mail bi ti bla ful hvaležna. Jaz bi seveda potem še barvaste stene. Kje pa sta nabavla kuhinjo?
služba 1 km stran - kaj je že to, aja luksuz:))). jaz jo imam 50 km stran, sam je pa res, da zelo rada hodim v službo in delo ki ga oprevljam mi je tut fajn. Upam, da se ti dobr isteče,
v albumu nimam nobene. Lahk ti pošljem na mail, ali pa
v album naložim in potem izbrišem. a se to da?? Kuhinjo imava od Gros-Novak (LJ), italijanksi dobavitelj. Ful zadovoljna. Rdeča kuhinja, 2 steni rdeči, 2 antracit sivi.
Moje testo za pito čaka v frižideru, da pripravim maso, sam če se je Tai zbudil po pol ure. Ga imam na sumu, da mi red bulle krade iz hladilnika,

ker vsak dan manj spi.

.
Pita, Tai, naložit slike v album..to me čaka, sam še ne vem vrstnega reda.
aja, služba 50 km stran..pa vem kako je. Sem se nekaj mescev jaz vozila tako, potem se je moj preselil v mb in se zdaj on tako vozi. Zato pa tudi on išče nekaj v mb.
dans pa debate kar letijo...

se pozna vreme...