IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
zdej grem pa vn drva delat... se oglasim še kej kasnej
ej kako lahko nareiš drva, k jz jih ne znam, pa bi jih rada, jz jih samo pospravim k jih dobim, znam pa narest trske
tko da dobiš hlode, jih moj dragi razžaga z motorko, jz pa pol cepam na polovico, četrtine,.. odvisno kok so bla velika debla... trske morm tud še delat
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Blue fajn za prst. Filipu še ne tečejo solzice, ko joka. Lukatu so pa začele nekje pri 4. mesecih.
naši že od prvega meseca tečejo k joka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??
ja pač maš tko močno... jz sicer ne vem kako je z vložki, k jih že celo večnost ne uporabljam. mam skoz tampone.. mi je blo v P že kr čudn k mi je una dala vložke.. vse me je žulilo tja v rit.. tko neudobno sem se počutila k sem sedela... sm mela pa jz dostikrat tako.. še prej.. se prov spomnim da nisem šla niti v šolo tiwte dnim k bi cel dan na sekretu preživela
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Blueeyes Ti plih ne rabiš FB, ker maš očitno kmetijo doma. A prčakuješ hudo zimo da že drva štimaš?
a ne veš kaj pravjo... da se drva vedno delajo takrat k je vroče, da pol pozim bolj gorijo

smo v polni pripravljenosti.. zarad mene lahko jutr sneg pade... mamo pa zdejle 15 stopinj.. sm šla vn pogledat
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Ojojoj, ti si pa pravi mesar. Jaz se ne bi taknila od daleč - za takšne podvige plačujem obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje
.
škoda časa z njimi zgubkjat če lahko vse sama roma opravim, brez skrbi in brez zgubljanja živcev, pa seveda brez čakalnih vrst
uuuu sranje,sem pozabla dons v razvojno ambulatno poklicat

ma kje se me glava drži
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Evo ena nova za seznam...
u ti mater.. a ji gnojite lase al kaj??? lej kakšne lase že ma