writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

16.09.2009, 10:46

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

A gre katera jutri v BTC? Bi morala en bon it zapravit v City.a.... velja samo do 19....

clock-img

16.09.2009, 10:48

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst bom šla najbr dons, ker mom plenice pa hrano kupt v Mullerju. 

clock-img

16.09.2009, 10:49

clock-img

Leela

pencil-img

3101

oj,

k.tja čari velikih mest. Si boš mogla pištolo nabavt ali vsaj kij. Oskarja pa na kakšno pretepaško veščino vpisat. Malo črnega humorja, ne zamert.

TIM-u vse najboljše za rojstni dan user posted image

Od tistih figuric smo pa dobili za darilo sveto družino, je na polici se prah nabira user posted image . Angelčki so pa meni vsi nasploh zelo lepi, taki kičikiči.

milupa kašice: a to govorite o tamodrih škatlah. jaz sem probala pri lukatu rumeno in je za zmešat samo z mlekom in je zelo okusna-ima vanilijo notri. še jaz bi jo jedla. Sem hotla zdaj kaj bolj "naravnega". Bom še vidla. Tanja dobra stran ta biotrgovina.

clock-img

16.09.2009, 10:52

clock-img

Anonimen

petrazg, kaj pa se dogaja v Gorenju?

clock-img

16.09.2009, 10:55

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Delavci so kar nehali delati, ko so dobili avgustovske plačilne liste, to je bila pika na i... zdaj pa stavkajo, proizvodnja pa stoji...

clock-img

16.09.2009, 10:58

clock-img

Anonimen

ojoj, še ena slovenska zgodba,...user posted image

clock-img

16.09.2009, 11:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj,

k.tja čari velikih mest. Si boš mogla pištolo nabavt ali vsaj kij. Oskarja pa na kakšno pretepaško veščino vpisat. Malo črnega humorja, ne zamert.

TIM-u vse najboljše za rojstni dan user posted image

Od tistih figuric smo pa dobili za darilo sveto družino, je na polici se prah nabira user posted image . Angelčki so pa meni vsi nasploh zelo lepi, taki kičikiči.

milupa kašice: a to govorite o tamodrih škatlah. jaz sem probala pri lukatu rumeno in je za zmešat samo z mlekom in je zelo okusna-ima vanilijo notri. še jaz bi jo jedla. Sem hotla zdaj kaj bolj "naravnega". Bom še vidla. Tanja dobra stran ta biotrgovina.

Ja, pa ni drago v primerjavi z ostalimi. Pa pošlji ji mail, kerdobiš vzorčke. Jaz sem že dobila, pa smo enega že porabili.
Jaz ji bom tukaj kupovala, ker je ne bi rada na sladko navadila oz. čim kasneje. Se mi zdi to bolje zanjo. Itak bo potem, ko bo znala govorit sama zahtevala sladkarije.

clock-img

16.09.2009, 11:19

clock-img

Anonimen

me meče ven, zato bom počasi šla stran od računalnika...

Leela, prav nič črn humor - resnica!!!

lake, tale sms je tudi... od kje so ti ga pa poslali?
sem pa na celovškiuser posted image ... pred leti so imeli čez cesto azil za tujce, a so ga ukinili (očitno pa je nekaterim še vedno poznan kraj), v bližini imamo albansko ambasado, če se ne motim (ali pa je društvo?), prej je bil tu še CSD, zdaj so ga malo bolj stran prestavili,...

petrazg, hvala za povabilo, a ga bom kdaj drugič pokoristila. Urban spi, se mi zdi, da dolgo spanje...

petraa, upam, da se bo danes zvečer našla urica ali dve... takole dopoldne ne morem, ker stalno oprezam ali se bo Urban zbudil ali ne ali se bo igral ali ne,... moram biti skoncentrirana!

no, zdaj pa šibam pospravljat, obešat (perilo, da ne bo pomote),... pa saj bo kmalu čas, da grem po Oskarja...

clock-img

16.09.2009, 11:22

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Tud njihovo kašico že imamo. Imajo ravno tako v BC njihove izdelke. Celo več izbire kot Sunvalovih.

clock-img

16.09.2009, 11:22

clock-img

Anonimen

Tanja_ poročaj, kako bo sprejemala to bio hrano, prav?

clock-img

16.09.2009, 11:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tukaj je pa poštnina nad 20€ brezplačna

clock-img

16.09.2009, 11:29

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Zaenkrat dobiva riževo kašico in je navdušena. Ampak je čisto brez okusa.Ko ji nosim žlico k ustom me kar za roko grabi in ful na široko usta odpira. Ona itak še ne ve, kaj so okusi, ji je pa očitno hranjenje po žlički všečuser posted image

clock-img

16.09.2009, 11:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Zaenkrat dobiva riževo kašico in je navdušena. Ampak je čisto brez okusa.Ko ji nosim žlico k ustom me kar za roko grabi in ful na široko usta odpira. Ona itak še ne ve, kaj so okusi, ji je pa očitno hranjenje po žlički všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image
maj se je na začetku ful kremžu zdaj je pa vsak danj boljš...user posted image

clock-img

16.09.2009, 11:36

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image
maj se je na začetku ful kremžu zdaj je pa vsak danj boljš...user posted image

Kaj vse si mu pa že dala za probat?

clock-img

16.09.2009, 11:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čvekulje user posted image 7 strani od včeraj zvečer!!!

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

k.tja - tam pri vas je pa res user posted image Ljubljana postaja velemesto, v slabem pomenu besede.

nosečke - razmišljam, da bi bilo fino po novem letu nehat pazit user posted image kdaj se bo pa prijelo, pa sam bog ve. itak je vprašanje, kdaj bom M dobila, ker zaenkrat je ni. ena frendica jo je dobila 10 mesecev po porodu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.09.2009, 11:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja prvo sm mu skuhala jabolko pa zmiksala pa mu niti slučajno ni bil všeč...tko da kuham mu več ne sadja...pol banano tko po žlički nastrgano ma ful rad samo to mu še ne dajem jaz tko velik...par žličk...pa probala sva riževo kašico od milupe,tud kr gre...pa frutke od hippa te se mi zdi ma pa še najraj

clock-img

16.09.2009, 11:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ledenka jaz zaenkrat še nism vidla splok kakšne kašice riževe ki bi se mešala z mlekom...ampak jaz bom zdej kr z mlekom tud če tko piše ker je boljša

clock-img

16.09.2009, 11:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ledenka jaz zaenkrat še nism vidla splok kakšne kašice riževe ki bi se mešala z mlekom...ampak jaz bom zdej kr z mlekom tud če tko piše ker je boljša

no, sej mam še kak mesec časa, bom tačas naredila disertacijo na to temo user posted image mam namen začet uvajat enkrat po naslednjem pregledu in cepljenju, nekje pri 5,5 meseca.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.09.2009, 11:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, sej mam še kak mesec časa, bom tačas naredila disertacijo na to temo user posted image mam namen začet uvajat enkrat po naslednjem pregledu in cepljenju, nekje pri 5,5 meseca.

user posted image
jaz zaenkrat mu mal probavam...začela bova pa tud enkrat po 5 mesecu tako da bi mu kakšen obrok že zamenjala z gosto hrano...

Kaj je najboljš zvečer pred spanjem mu dat,tako da mu lahko potem še čez mlekouser posted image

clock-img

16.09.2009, 11:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 16.9.2009 11:52:22 >

clock-img

16.09.2009, 11:52

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

čvekulje user posted image 7 strani od včeraj zvečer!!!

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

k.tja - tam pri vas je pa res user posted image Ljubljana postaja velemesto, v slabem pomenu besede.

nosečke - razmišljam, da bi bilo fino po novem letu nehat pazit user posted image kdaj se bo pa prijelo, pa sam bog ve. itak je vprašanje, kdaj bom M dobila, ker zaenkrat je ni. ena frendica jo je dobila 10 mesecev po porodu.

Sunvalove imamo mi in so lahko z vodo ali mlekom.Jaz naredim z vodo, ker jo potem itak podojim.Če pa je ne bi dojila, bi ji pa z AM nardila.

clock-img

16.09.2009, 11:53

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

user posted image
jaz zaenkrat mu mal probavam...začela bova pa tud enkrat po 5 mesecu tako da bi mu kakšen obrok že zamenjala z gosto hrano...

Kaj je najboljš zvečer pred spanjem mu dat,tako da mu lahko potem še čez mlekouser posted image

Po mojem te žitne kašice?

clock-img

16.09.2009, 11:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kje so poki, olive, maja148...itduser posted image

clock-img

16.09.2009, 12:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nono ledenka.....te mormo na stavnico dat pol

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem