Ja pa kako za
vam rata že tolk zgodi začet klepetat... Mi2 se šele okol 9h spraviva ven iz postle
Biba Maja- bravo za kolke
Tobogan -
ja kaj bosta uživala vaša fanta, pa še pomagača imaš pri preevijanju
Majch
za tamičkeno
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala
ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo
blue jaz grem danes u soping....
ti pa doma leži ne pa da greš bolna v šoping!!!!!!!!
morm it...tamala mi je ze vse 56 prerasla 62 mam pa sam se to kar je na njej....tak da nimam izbire....
O madonca smo mi velikani...

Se mi zdi, da je Alex 62 kar preskočil. Poleti enkrat sem mu kupila tenirkico 74 v C&A, pa mu jo včeraj oblečem... ja sej mu je bla čist prov

Očitno bo košarkaš
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
živa se je zbudila in NE TULI. Za silo se mi je celo nasmejala in zdaj se igra v postli. Valda je to kak dober znak.
willowtree - sm pa mislila, da so to kakšne igračke, kot npr. bakugani
Alex je pa zdele v panju kar na lepem planiu v jok... Sem mu dala dudo in zdej spi naprej...
Za ven pa ima oblečen bodi, majčko z dolgimi rokavi, pa čez jopico. Pa hlačke štumfke in copatke. + dekica
sem ze iz shopinga...bla v trgovini 10 min zapravila 50 eu se pravi da sem sibala 5eu na minuto....kupila sem pa 6 kompletkov hlacke in pulovercek,6 bodijev z dolgimi rokavi in dva pajaca pizamce....zadovoljni smo
GOOOOO MAMIIIIII
Tim - vse najboljše pa eno lepo torto
Nč, zdej grem pa mal Neckerman pa Quelle on line pogledat... moram svojmu par gat naročit

Ne morš vrjet, ampak mi je zabičal, da mu jih moram kupit!! Se je kar sam od sebe spomnu