writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

16.09.2009, 19:08

clock-img

lake

pencil-img

3955

Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase user posted image . Evo Tanja, greva.

Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo.

clock-img

16.09.2009, 19:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

qulandija se pomoje odpre ob 9h 

clock-img

16.09.2009, 19:11

clock-img

Anonimen

ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre.
kdaj pa imajo zajtke v vrtcu?

bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,...

clock-img

16.09.2009, 19:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase user posted image . Evo Tanja, greva.

Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega?

ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždinauser posted image Skor tko k če bi bil in space.

clock-img

16.09.2009, 19:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega?

ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždinauser posted image Skor tko k če bi bil in space.

moj je kar nekje v LJ user posted image najbrž user posted image

tu in tam spijem kak kozarec vina, pivo mi pa bolj paše brezalko. tudi dohtarji pravijo, da tu in tam lahko, ne pa redno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

klas kapljice s silikonom za konice....jest jih uporabljam za celotne lase...so proti cepljenju pomagajo pri izsusenih laseh,ful so mehki,ful pomaga pri razcesavanju las(nc te ne cuka,zlahkoto jih razceses)....las ubistvu obnavlja(ce gledas pod mikroskopom las je ful nazobcan..no silikon se tam usede pa pomaga pri celjenju...)

< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.9.2009 19:18:36 >

clock-img

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Moj pa sicer ni lost, ampak je v kleti za računalnikom, samo je glih tko kot da je lost, ker komej kej gor pride. 

clock-img

16.09.2009, 19:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ja jaz ce spijem pivo spijem navadno pivo ne brezalko...

clock-img

16.09.2009, 19:19

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz pa spijem na vsake toliko kozarec piva, pa na krstu sem dober deci vina.

clock-img

16.09.2009, 19:21

clock-img

Anonimen

sem se nasmejala Tanjinemu stavku... da ne bo pomoteuser posted image
pa zdaj se smejim lakinemu... upam, da ne zamerita...

super se sliši tale palačinka party...
alkohola pa jaz nisem že dolgo dolgo pila... med prvim dojenjem in drugo nosečnostjo samo 2x vino, se mi zdi, in na morju kakšno pivce... pogrešam samo kaj bolj konkretnega takrat, ko sem bolj živčnauser posted image

clock-img

16.09.2009, 19:22

clock-img

Anonimen

bi mi bolj pasalo kakšnega prižgati, a to tudi od Oskarjeve nosečnosti nisem...
enkrat sem pokusila, a mi je bilo preveč slabo!

clock-img

16.09.2009, 19:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bejbi alarm user posted image glede na to, da je zdaj spal, me zanima, kdaj bo zaspal user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.09.2009, 19:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst si bom zdej ko sm dokončno nehala črpat, prvoščla en velik kokejl, tak fajn sladek, samo ne vem kdo me bo pol domov pelu, glede na to da praktično eno leto nisem popila niti kapljice alkohola in me zna tole zlo zadet user posted image

clock-img

16.09.2009, 19:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz sem se pa najedla-polento ni mleko sem si nardila. Zdej bom pa počla.

Lase bi si mogla umit, pa se mi ne da. Bom jutri. Jutir pa grem k mojim, ker moj itak spet gre nekam.Mi spet ne bo treba kuhat. je mami že sprašvala, kaj bi jedlauser posted image

clock-img

16.09.2009, 19:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre.
kdaj pa imajo zajtke v vrtcu?

bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,...

aja pol se pa pomoje tud med tednom odpre ob 8h...ne vem
pri nas je zajtrk ob 8h v vrtcu...

clock-img

16.09.2009, 19:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a katera ve, kdaj se odpre Qulandija???)

ob 9 ! preverjeno ! sem bila tudi že ob 8 tam, ker se tam okoli vse trgovine pač takrat odprejo....edino tale pa ob 9 !

clock-img

16.09.2009, 20:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no evo odgovor

clock-img

16.09.2009, 20:27

clock-img

AKP

pencil-img

1004

AKP.... jest tebe zmer AKraPovic preberem.... upam da ne zamiris
[/quote]
Katmat ak je iz okrajšava iz imena Aleksandra p pa je začetnica  priimka user posted image .
HM kakšen smejko je tvoj Aleks.
Dudica kakšne lušte si mi naredila, jaz bi tudi tuno in sir.
Glede hrane pri dojenju jaz jem vse razen citrusov. Se pa je naša dama zopet začela dojit. Se dva dni sploh nisva več dojile. Danes sem pa probala popoldan pa je vlekla. Malce se je jezila, ker je bolj slabo teklo, vlekla pa je vseeno user posted image .

< Sporočilo je popravil AKP -- 16.9.2009 20:29:26 >

clock-img

16.09.2009, 20:28

clock-img

AKP

pencil-img

1004

To citiranje bo me spravilo v grob user posted image . Še mi lahko enkrat razložite in zdaj pa res obljubim, da bom vsak dan nekaj citirala, da ja ne bom pozabila. 

clock-img

16.09.2009, 20:41

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

rumena milupa se meša z vodo, ker ima že notri AD mleko

clock-img

16.09.2009, 20:46

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

LINA A za cepljenje si dala 75€??

jeap, 2X75eur - edino cepljenje ki mi ga P priporoča, pa še tega moram plačat....mislim, gnilo zdravstvo - tiste narkomane pa lahko podpirajo in jim plačujejo metadone in ne vem kaj še....

se strinjam!!!!

clock-img

16.09.2009, 21:07

clock-img

HM84

pencil-img

346

Ja Tanja, iz Leclerca jeuser posted image Se  mi zdi da tam dobiš kar precej lepih stvari, za malo denarjauser posted image

Hmmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravlauser posted image user posted image user posted image Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm...user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

mmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravlauser posted image user posted image user posted image Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm...user posted image

Evo, točno zato sem bila jaz včeraj čist razpenjena. Mala se je jokala v avtu, pridem do župnišča- in on meni da moram dobiti potrdilouser posted image Čeprav so s tem župnikom kolegi in ve, da bo privolil (tudi pri Jakatu ni bilo težav), želi pisno potrdilo. Grem domov, mala kriči. Doma pokličem župnika kdaj lahko pridem in on pravi, da bo samo poklical v župnišče in to je to. Takrat bi jih pa poslala nekam. Jih je moj že slišal, ker hoče tamale krstituser posted image Pol se pa jaz takole šetkam okoluser posted image

Slivovka... Si morala pa mal več kot le jezik pomočit se mi zdiuser posted image

HM, ful luškan fantekuser posted image

Mama11, hvala za nasvetuser posted image

Nočko! Se grem regenerirat, danes sem psihično totalno razštelanauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

16.09.2009, 21:29

clock-img

AKP

pencil-img

1004

HM mi smo imeli krst čisto v drugem kraju pa nismo nič potrebovali. V tem kraju stanujeva 6 let in nisva navajena te cerkve, zato sva opravila krst v najini prejšnji cerkvi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem