writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

17.09.2009, 10:48

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

miljone ljudi prezi na otroke ampak ce bomo prevec razmisljale o tem jih lahko do 30 leta zapremo v hišo med stiri stene...dudi,najvec pedofilov je na igriscih...a bos otroka prikrajsala za igranje z sovrstniki???ne...le bolj pozorna bos...

clock-img

17.09.2009, 10:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ja sej vse to jaz vem da je tko samo prvi vtis ko sem prebrala sem se spomnla na moje skike k so objavljene tuki gor na rr...ja vem da si kej dost s sliko maja ne morjo pomagat...

clock-img

17.09.2009, 10:51

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Katmat, malo počakaj, da zrasteuser posted image Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi.
No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.9.2009 10:52:00 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

17.09.2009, 10:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

lep primer je Šmarca pri kamniku....moj kolega zanalasc naredi daljsi krog na poti v in iz sluzbe da gre mimo igrisca ki ga imajo...zato ker tja hod en pedofil in gleda otrocke pa jim ponuja bombone in podobno...in ga zbrca vsakic k ga vid....

clock-img

17.09.2009, 10:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

lep primer je Šmarca pri kamniku....moj kolega zanalasc naredi daljsi krog na poti v in iz sluzbe da gre mimo igrisca ki ga imajo...zato ker tja hod en pedofil in gleda otrocke pa jim ponuja bombone in podobno...in ga zbrca vsakic k ga vid....

user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo od njega

clock-img

17.09.2009, 10:54

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, malo počakaj, da zrasteuser posted image Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi.

ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi....

clock-img

17.09.2009, 10:55

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo od njega

ja res....ce ne utegne pa nekoga prosi naj gre tam mimo....unmu pa nic ne morjo ker "ni dokazov" da bi kateremu ze kaj naredil

clock-img

17.09.2009, 10:56

clock-img

Anonimen

ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi....

joooj, punce, kaj nas še vse čakauser posted image

clock-img

17.09.2009, 10:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no ja...tist k se bo pribljizal mojemu otroku vem da ne bo vec dolg zivu....

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Kati, iz tvojih ust.... Sej veš, kamuser posted image
Meni je pri Jakcu najhuje, da gre za VSAKIM, ki mu kej ponudiuser posted image Je pa še premajhen, da bi me razumel, da tega ne sme. Sem srečna, da ostali čas (ko ni z mano), preživlja pri zaupanja vredni varuški, ki jih pazi kot svoje otroke. Ko pa bo to mimo, pa upam, da bo razumel, da tega ne sme.

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

uf bo teh stvari in skrbi še polno,polno...pa bomo zmogli tudi to!!!user posted image

clock-img

17.09.2009, 10:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

joooj, punce, kaj nas še vse čakauser posted image

bomo ze zmogle....ne dvomim v nobeno tuki gor....je cudno ne,k smo mi zacel vn hodt pa so se nasi starsi tkole sekiral pa se nam ni zdel nc kej tazga...tud me bomo to dale cez....

clock-img

17.09.2009, 11:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mormo rect....DA SE NE SMEMO PRETVARJAT DA SE TO PRI NAS NE DOGAJA,DA SE TE STVARI DOGAJAJO DALEC STRAN IN LE DRUGIM,MORAMO BITI POZORNI,VENDAR DOPUSTITI NASIM OTROKOM DA ZRASTEJO IN SE RAZVIJAJO V CELOTO IN DA JIH BOMO PRI TEM SPODBUJALE...

clock-img

17.09.2009, 11:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mormo rect....DA SE NE SMEMO PRETVARJAT DA SE TO PRI NAS NE DOGAJA,DA SE TE STVARI DOGAJAJO DALEC STRAN IN LE DRUGIM,MORAMO BITI POZORNI,VENDAR DOPUSTITI NASIM OTROKOM DA ZRASTEJO IN SE RAZVIJAJO V CELOTO IN DA JIH BOMO PRI TEM SPODBUJALE...

,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 11:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no zdej pa na kaksno lepso debato...
kaj boste kuhale??

clock-img

17.09.2009, 11:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest bom naredila polnene malancane pa krompircek in zelenjavo...

clock-img

17.09.2009, 11:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

še ne vem...kakšna idejauser posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 17.9.2009 11:29:02 >

clock-img

17.09.2009, 11:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kaj pa ti diši danes'??

clock-img

17.09.2009, 11:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj nasa sploh nic ne spi danes...od osmih je ze pokonc...

clock-img

17.09.2009, 11:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pomfri

clock-img

17.09.2009, 11:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja no...pa se enga dunajca zravn pa je kosilo
:)))

clock-img

17.09.2009, 11:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

pica od včerejuser posted image

clock-img

17.09.2009, 11:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

če ne bi imela pice pa

pečene hrenovke, pohana salama, olimski sir in pire.

clock-img

17.09.2009, 11:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma super!

clock-img

17.09.2009, 11:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mmm pohana salama se mi dobr sliš...kako pa to narediš??...pa katera salama??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem