cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

21.08.2009, 12:44

clock-img

Leela

pencil-img

3101

helou

dobrovoljčica- kdo zastop te zdravnike? jaz ne prav dobro. Njo bi nakurl ne pa vas.

Filip bo tudi šele čez en teden 1. cepljen (dopusti)

clock-img

21.08.2009, 12:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

katmat si že bla v termah snovik...ali katera druga pač?

clock-img

21.08.2009, 12:51

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Blue... potem ga pa sploh ne bom dol vlekla. Mi že prvi film tega režiserja ni bil všeč...

a Borat?? user posted image  

Majch z neta jo potegneš takole... upam da ti bo v pomoč
1) poiščeš v googlu tisto sliko k hočeš
2) klikneš na željeno sliko
3) še enkrat klikneš k ti piše zraven Pokaži sliko v polni velikosti
4) označiš to sliko da bo cela plava
5) klikneš desno tipko na miški in daš copy (kopiraj) ali pa če si bol moderna klikneš ctrl+c
6) klikneš desno tipko na miški in daš paste (prilepi) ali pa če si moderna klikneš ctrl+v

UPAM DA SEM TI USPEŠNO RAZLOŽILA IN DA BO ŠLO

clock-img

21.08.2009, 12:53

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Joj ti zdravniki.... vsak ima svojo filozofijo... Jaz se malo bojim septembra, ko imamo spet tolko preiskav, da ne bi bilo kaj narobe oz. še huje, da bi govorila dva različno zgodbo...

Dudi - mi smo bili v Snoviku, pa imajo kar fajn, tudi nekaj igral je zunaj. Je bila pa vedno strašanska gneča (smo bili med vikendi).

clock-img

21.08.2009, 12:55

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Joj ti zdravniki.... vsak ima svojo filozofijo... Jaz se malo bojim septembra, ko imamo spet tolko preiskav, da ne bi bilo kaj narobe oz. še huje, da bi govorila dva različno zgodbo...

Dudi - mi smo bili v Snoviku, pa imajo kar fajn, tudi nekaj igral je zunaj. Je bila pa vedno strašanska gneča (smo bili med vikendi).

Snovik je čez teden čist prazen, edin zvečer k so nočna kopanja je kr polno... vikendi pa adijo pamet, si tud placa ne morš najdt

clock-img

21.08.2009, 12:55

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Blue... potem ga pa sploh ne bom dol vlekla. Mi že prvi film tega režiserja ni bil všeč...

a Borat?? user posted image  

Ma, sej sem se nasmejala vmes parkrat, samo mi je te vrste humor tako tako... Pa ker imam itak malo časa, potem takšne variante odpadejo...

clock-img

21.08.2009, 12:57

clock-img

Anonimen

e vidiš..ne ratauser posted image user posted image ...slika je plava, ukaza kopiraj prilepi pa mi ne delujeta...pa nisem lih od včeraj za računalnikom...kaj za boga delam narobe...ne vem...hvala blue vseeno.

clock-img

21.08.2009, 12:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Snovik je čez teden čist prazen, edin zvečer k so nočna kopanja je kr polno... vikendi pa adijo pamet, si tud placa ne morš najdt

a tko...
sej zdej gledam čatež...kok je daleč do tja?

clock-img

21.08.2009, 12:59

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Jaz sem šla Borata gledat v kino in mi je bil kar fajn. ne smeš pa na njega gledat kot na film ampak kot ene vrste show.
Včasih sem gledala Ali G show pa sem se kar nasmejala, se je iz ljudi, predvsem na položajih, norca delal, tako da niso vedli ali se heca ali ne.
Je pa v filmu Ali G Indahouse Slovenke prikazal kot grde. na letališču je spuščal bejbe mimo in pride ena k ciganka in reče ti slovenka pa kar nazaj domov. od tukaj naprej filma nisem več gledala. kmet user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:01

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

e vidiš..ne ratauser posted image user posted image ...slika je plava, ukaza kopiraj prilepi pa mi ne delujeta...pa nisem lih od včeraj za računalnikom...kaj za boga delam narobe...ne vem...hvala blue vseeno.

pol pa maš na varianto še daljšo potezo...
tisto sliko k jo hočeš objavit si shraniš na računalnik - najboolje na desktop k jo boš najhitrej našla, pol greš pa na spletno stran www.shrani.si in daš browse, poiščeš to sliko s svojega računalnika, kopiraš kodo s predogledom.. in to objaviš v post

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Jaz sem šla Borata gledat v kino in mi je bil kar fajn. ne smeš pa na njega gledat kot na film ampak kot ene vrste show.
Včasih sem gledala Ali G show pa sem se kar nasmejala, se je iz ljudi, predvsem na položajih, norca delal, tako da niso vedli ali se heca ali ne.
Je pa v filmu Ali G Indahouse Slovenke prikazal kot grde. na letališču je spuščal bejbe mimo in pride ena k ciganka in reče ti slovenka pa kar nazaj domov. od tukaj naprej filma nisem več gledala. kmet user posted image

GO BACK TO SLOVENIA! user posted image Ta je bla huda izjava, ja.

clock-img

clock-img

Anonimen

tisto sliko k jo hočeš objavit si shraniš na računalnik - najboolje na desktop k jo boš najhitrej našla, pol greš pa na spletno stran www.shrani.si in daš browse, poiščeš to sliko s svojega računalnika, kopiraš kodo s predogledom.. in to objaviš v post

ja to je pol še edino....mamico mu kompjutersko...mah bo že.user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:02

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a tko...

kar deleč, jaz se ne bi za en dan vozila.
Kaj pa žusterna, ali pa tisti bazeni v bernardinu. Tam je dosti toboganov in to.

clock-img

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image user posted image user posted image

Katere filme ste gledala kaj in so vam bili všeč in se jih splača pogledat?

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ja pr boratu sem se jz nasmejala
user posted image
drgač pa ali g mi ni bil všeč... sm pa tud jz kr mal čudn pogledala  k je komentiral slovenke... idiot

clock-img

21.08.2009, 13:05

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ja to je pol še edino....mamico mu kompjutersko...mah bo že.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:05

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image user posted image user posted image

Katere filme ste gledala kaj in so vam bili všeč in se jih splača pogledat?

kakšn žanr filma???

clock-img

21.08.2009, 13:07

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Važno je samo, da je dober film. Gledava načeloma vse...

clock-img

21.08.2009, 13:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a tko...

kar deleč, jaz se ne bi za en dan vozila.
Kaj pa žusterna, ali pa tisti bazeni v bernardinu. Tam je dosti toboganov in to.

ma zdej je moj reku da bi šli kr na morjeuser posted image

clock-img

21.08.2009, 13:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

tale tud ne bi bla slaba

user posted image

a-a. Tale pa ne bi zdržala. Če bi blo treba, bi jo z zobmi odtrgala dol user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

21.08.2009, 13:19

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- American gagngster http://www.imdb.com/title/tt0765429/
- Deja Vu http://www.imdb.com/title/tt0453467/
- The Manchurian candidate http://www.imdb.com/title/tt0368008/
- The bone collector http://www.imdb.com/title/tt0145681/
- Red dragon http://www.imdb.com/title/tt0289765/
- American history X http://www.imdb.com/title/tt0120586/
- Shallow Hal http://www.imdb.com/title/tt0256380/

te se zdej z glave spomnim
za kej več bi mogla po arhivu pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 21.8.2009 13:20:52 >

clock-img

21.08.2009, 13:20

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

tale tud ne bi bla slaba

user posted image

a-a. Tale pa ne bi zdržala. Če bi blo treba, bi jo z zobmi odtrgala dol user posted image user posted image

he he he

clock-img

21.08.2009, 13:22

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Super si modrokicauser posted image ... Jih dam dol in pogledam...

clock-img

21.08.2009, 13:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a to so filmiuser posted image
gre še katera v nedeljo na morjeuser posted image

clock-img

21.08.2009, 13:30

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

a to so filmiuser posted image
gre še katera v nedeljo na morjeuser posted image

ja filmi... oz naslovi filmov in opis .. če pa hočeš ti dam pa od torentov linke

nop, nedelja betoniranje, ne pa morje user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 21.8.2009 13:31:26 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem