writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

29.08.2009, 12:28

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

pozdravček,

jst sm šla pa včeraj spet malce ven, med ljudi, brez otroka user posted image Kar paše vsake toliko. Mi je fajn, da končno nimam več vseh tistih oblog in sem taka, kot prej, le še malo trebuščka je, ki se ga pa itak skor ne vidi. So pol vsi presenečeni, ko rečem, da sem mlada mamica user posted image No, edin mogoče kakšnega pirčka preveč sem spila...sem računala, da bo mali na aptamilu vsaj za eno hranjenje, pa ni hotu jest iz flaške user posted image K sreči sm bla že doma, pa ko ni hotu na flaško niti na žličko, nama ni preostal drugega, kot da ga dam na joško. Upam, da ne bo nič narobe...moram še kak drug nastavek kupit za flaško, bo mogoče kaj bolje.

Danes sem pa spet več al manj sama doma, mora moj delat user posted image Ampak bomo potrpeli še malo...pa bomo potem več skupaj.

clock-img

29.08.2009, 12:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, zdej sem vam vse liste po poljih pograbila in vrane spodila, zdej vam morm pa še sporočit, da bodo v Lidlu spet cunjice za dojenčke:

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//SID-A152DD6A-C534D7E4/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=6476&ar2=

pa jaz nč za dojenčke ne najdem na tej straniuser posted image

clock-img

29.08.2009, 12:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček,
jst sm šla pa včeraj spet malce ven, med ljudi, brez otroka user posted image Kar paše vsake toliko.

se strinjam...prideš skor drug človk nazaj user posted image ...jaz grem vsak mesec mal s kolegicam ven če ne druzga v šoping...al pa na pijačo in večerjo...dostkrat gremo jest v kitajsko...

clock-img

29.08.2009, 12:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Punce, zdej sem vam vse liste po poljih pograbila in vrane spodila, zdej vam morm pa še sporočit, da bodo v Lidlu spet cunjice za dojenčke:

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//SID-A152DD6A-C534D7E4/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=6476&ar2=

pa jaz nč za dojenčke ne najdem na tej straniuser posted image

klikneš  na kuro kje kopuješ npr: vrhnika pa ti vrže vn

clock-img

29.08.2009, 12:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja sej sm prekj kliknla isto pa mi ni odprl...zdej pa je...
bom šla kupit nastavek za straniščno školjko...

clock-img

29.08.2009, 12:40

clock-img

Anonimen

sam to je od 3.9. dalje

clock-img

29.08.2009, 12:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam to je od 3.9. dalje

sej nism še nč rekla kdaj bom šla user posted image

clock-img

29.08.2009, 12:43

clock-img

Anonimen

sam to je od 3.9. dalje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 12:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sam to je od 3.9. dalje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne razumem kaj tukaj ne razumeš...sem rekla da še nisem nič rekla kdaj bom šla v lidla ker si napisala da je to od 3.9 naprej...

clock-img

29.08.2009, 13:11

clock-img

Anonimen

ojla

a se kateri sanja koliko stane plavalni tečaj za bebice, ali jaz res nič ne vidim na njihovi strani??

clock-img

29.08.2009, 13:14

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Papua, poskusi z unim "čudežnim lončkom". Baje dojeni dojenčki večkrat sploh nočejo iz flaške pit in grejo direkt na lonček z ustnikom. Samo mogoče je zdej še malo prezgodaj... user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ojla

a se kateri sanja koliko stane plavalni tečaj za bebice, ali jaz res nič ne vidim na njihovi strani??

sm že jaz gledala pa ne najdem...ena je napisala da se ji zdi da je 10€ za enkrat in da pride skupaj 100€ samo ni bla čist sigurna...

clock-img

29.08.2009, 13:17

clock-img

Anonimen

ej nej mi kera pošle kakšnega zajčka da ne bo sameval, k mam sam enga pa se mi smili k je sam na kmetijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:21

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Juhej, danes ima pa naša Tisa že 4 mesece! user posted image Sta šla s tatijem malo na sprehod v dežju - s kengurujčkom. user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:24

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

user posted image naš je bil pa včeraj tri mesece user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Juhej, danes ima pa naša Tisa že 4 mesece! user posted image Sta šla s tatijem malo na sprehod v dežju - s kengurujčkom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...maj jih je tud že mel pa smo skor pozabil,no sej za prvo svečko sigurno ne bomo

clock-img

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za 4 mesece

mi smo bli pa v LJ. kupujem avto k nam je un crknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa nisem nič našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja dudica ni mi jasno kako lahko misliš da sem povedala sm tebiuser posted image user posted image sem povedala vsem ker na letaku ni vidit kdaj se akcija začne!!!! OPROST ČE SI NAROBE RAZUMELA!!!!

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

user posted image naš je bil pa včeraj tri mesece user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:29

clock-img

Anonimen

aja...pa kera mi je včeri akcijo napovedovala? user posted image Bo treba kuglo spucat...sem namreč M dobila...juhuhuuser posted image

clock-img

29.08.2009, 13:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aja...pa kera mi je včeri akcijo napovedovala? user posted image Bo treba kuglo spucat...sem namreč M dobila...juhuhuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

SPET DEŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 14:13

clock-img

lake

pencil-img

3955

To sm bla jst. Ne sej sm vidla, samo nisem hotla veselja pokvart user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 14:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

hehe jaz sm jo pa dons dobla...user posted image ...eh sej samo 3-4 dni user posted image

clock-img

29.08.2009, 14:54

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst je pa še vedno nimam. 

clock-img

29.08.2009, 14:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Uuu blagor tebi...no edino če nisi nosečka user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem