writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

02.09.2009, 11:37

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Za kravo moram plačat 300 kovancev, dobim jih pa samo 6?! Čisti nateg!!!

jp.. krave ti lahko podarjamo... bo lažje

clock-img

02.09.2009, 11:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
je pa odkril zdej KONČNO user posted image user posted image user posted image eno igračko, ki mu jo obesimo na voziček, je začlel rokice stegovat in božat. Zgleda se po enem mesecu fizioterapije, vaj in pravilnega hendlanja le nekaj premaknilo user posted image user posted image user posted image

ponoči ob ene 3h smo vstali, je zelo glasno kakal user posted image user posted image sem ga previla pa podojila. Končno ga ne matra več juhuuu.

user posted image user posted image user posted image bravo, Timotej!

clock-img

02.09.2009, 11:45

clock-img

Anonimen

Majch, ti imaš pa štajersko slovnico,... si Štajerka ali Dolenjka?

sem lansko leto imela žabice iz Kika za Oskarja in so se prav v redu obnesle... vsekakor boljše kot žabice, ki sem jih enkrat kupila v Pikapolonici... pa še dražje so bile!

clock-img

02.09.2009, 11:49

clock-img

Anonimen

se že pripravljam na odhod po Oskarja. Urban, seveda spi,... bom kar taščo poprosila, če ga lahko popazi, ker če ga bom zbudila, bo spet štala! pa bom spotoma še kakšno minutko sprostitve zase vzela...

clock-img

02.09.2009, 11:55

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

sitna je naša frajla!

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč???

ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim user posted image  tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr?

jz ji že kakšen mesec dajem tko po čist mal različne jogurte za probat... da se čim prej navadi na okuse

clock-img

02.09.2009, 12:01

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Uf, torej, razvojno smo dobili šele 22.10. user posted image Katera je že govorila, da so šli privat to rihtat? Sem pozabila, pa se mi ne da vseh strani preletet...pa številko, če bi se dal...ker se pomoje v mesecu in pol da že veliko porihtat, namesto da škoda še naprej ostaja...prej, ko se začne z vajami, lažje grejo nepravilnosti stran..

No, tamal je lih zakomiral, kar pridno spi danes. Je že prej urco pa pol, upam, da bo zdej tut podobno, da kaj postorim. Ali pa vsaj razmišljam o tem, da bi kaj postorila user posted image HB mi danes ni treba kuhat, je mami mineštro skuhalauser posted image Mojmu bo pa tut pasal neki 'na žlico' zvečer, ko končno domov pride. Imam občutek, da ga vidim samo še takrat, ko gre od doma user posted image
No, imam pa več časa zase. Še dobro, da tamal ni preveč naporen, le včasih se mi zdi, da se samo še z njim pogovarjam in že prav obvladam samogovor user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:06

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

sm šla počekirat vegetarijanske mame... itak da sem mogla komentira  user posted image  user posted image  drgač to ne bi bla jz user posted image  user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

blue zdej grem takoj prebrat, kaj si napisala. Men se zdi škoda, raj samo berem...

Ej punce, jaz bi šla pa raj v Atlantisa. Je res kul, k je za parkirat, pa če mamo 2 mamice, k sta že ble, pa sta ble zadovoljne?Vsaj vemo, v kaj se podajamo....

Hana je tud sitna. Se trudi v kosu spat že od jutra, pa se kr naprej neki zbuja....Smotka....

Jst bom tud mogla počas kej cunjc nabavt. Pa še za krst moram kupit, pa nč pametnega ne najdem.

clock-img

02.09.2009, 12:11

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

blue zdej grem takoj prebrat, kaj si napisala. Men se zdi škoda, raj samo berem...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

oj!

dejte mi link, se mi ne da brskat- na uni temi hranjenja

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

02.09.2009, 12:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

flaša lenoba!
Mi imamo razvojno 13.10.2009 user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Majch, ti imaš pa štajersko slovnico,... si Štajerka ali Dolenjka?

sem lansko leto imela žabice iz Kika za Oskarja in so se prav v redu obnesle... vsekakor boljše kot žabice, ki sem jih enkrat kupila v Pikapolonici... pa še dražje so bile!

heheheuser posted image user posted image čistokrvna štajerka...tu na dolenjskem izstopam ko skavt v bordelu. Še mulce v šoli včasih nasmejem s kako domačo, pa sploh ne vem za to. Hehe.

Ziher grema po žabice-malo pogledat. Sem pa ene kupla v mullerju, pa tudi niso švoh. Sem vzela samo za probo. So pa bolj tanke.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr?

jz ji že kakšen mesec dajem tko po čist mal različne jogurte za probat... da se čim prej navadi na okuse

hmmm js mam pa tak slab filing ,da bi ji kaj dala...čeprav zadnje čase ful neki protestira nad flašo...neki podobnega ko je blo z joško...valda ne bo nehala na flašo pit...

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image user posted image user posted image

zdaj moram pa še js pogledat, kaka je to strašna debatauser posted image

clock-img

02.09.2009, 12:32

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

o majčice...A se bomo na uno temo preselile-vege?user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!

clock-img

02.09.2009, 12:34

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Aja, če bi katera imela Lumpi plenice, 4-9kg?Smo samo ene 3 porabli, pol je pa dobila rdečo rit, tko da jih oddajam....

clock-img

02.09.2009, 12:47

clock-img

Anonimen

Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!

hehe a si krajinarka po profesiji?user posted image

clock-img

02.09.2009, 12:56

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Ojla babike... Mi smo že iz vrtca... Jutri bo že spal tam. Smo pa tudi mi, danes prišli enako oblečeni domov user posted image user posted image user posted image

Pikapoka je Tanja? Sem potrdila, ker so same majčice prijateljice...
Meduzica super za napredek... user posted image user posted image user posted image Sej bo...

GH - mi se samo dojimo. Če bo šlo do 5. meseca...

clock-img

02.09.2009, 13:01

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

sam res.... PIka Poka je ?....

clock-img

02.09.2009, 13:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

flaša lenoba!
Mi imamo razvojno 13.10.2009 user posted image

ja, prav popadlo me jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tamala mi gre tooolk na jetra, da ne vem kaj naj naredim. Če mi Jakata zbudi, bom čist pošizilauser posted image

clock-img

02.09.2009, 13:22

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm iz shopinga, sm šla v Kik po tetra plenice, pa brisačo za kopat. Ne vem sicer o kakšnih žabicah govorite ampak nobenih pametnih nisem vidla. Sm jo nosila v kengurujčku in ni bla zadovoljna, sm pomoje brov butast zgledala ko sm mela kengurujčka obešenga, njo pa v naročju. Jo je pa shoping zmatru, al pa kavica in je zdej čist zakomirala.

Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako.

clock-img

02.09.2009, 13:25

clock-img

lake

pencil-img

3955

http://www.twinsthings.co.uk/wrist.htm 
Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja. 

clock-img

02.09.2009, 13:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja. 

jah...če bi le otroci ubogali še na sedi ,lezi, glas in podobne fore... user posted image men tole s povodcem tud ni glih človeško...

clock-img

02.09.2009, 13:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image user posted image user posted image Če ga ne znaš vzgojit, ga priveži ko psa

PIKE FAŠEM!!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem