jutro,
evo sem si končno izborila kavo... js sploh ne vem več, kje se me glava drži. to moje dete, sploh ne ve, kaj bi... oz. js ne vem, kaj bi... enkrat bi joško, čez trenutek spet ne, pa spije pol flaše, pa začne pluvat vn... ob tem se valda skos dere... pa v naročju bi bla, ampak ne na hrbtu, če jo mam na trebuščku, pa začne plezat po men
in moram met skos roko prpravljeno, da buče kam ne odnese. pol valda ni uredu, če sedimo, ampak je treba hodit naokrog... pa se ji vid da je zaspana, zeha, da bi slona pojedla, rdeče učke ma že, ampak ne, ona pa že ne bo
no, seveda, razn v naročju
tkole mamo pri nas, včer cel dan, dons je pa tud že začela.
pa še mlekca mam dons ful mal. očitno bo brez tablet kar revšna, tko da danes kr nadaljujem z njimi in pa verjetno do 6. meseca oz. dokler se bomo dojili.
mi je pa tudi težko, ker sem mislila, da se bo moj
kej bolj znašu v vlogi očeta. da bo pokazal kej več veselja - razen ko je treba na sprožilec pritiskat - in samoiniciative do vsega tega novega. sej mi pomaga, kar mu rečem, ampak sam od sebe se pa nič ne spomne. previje jo komajkdaj, sam od sebe nikoli...
čist ga v paranojo spravi, ker se mala dere in ne ve kako bi jo pomiril in mu je hudo... je prepričan, da ne zna... ampak, kako se bo pa nauču. sej js tud nisem mela pojma, pa pač probaš na 100 načinov dokler ne rata. pri njem je pač zmer "a je lačna", pa čeprav je 1 uro nazaj dobila in pol ji da flašo, ona mal spije in pol koma zaspi. da bi se kej ukvarju z njo... ker se pač ne zna. v glavnem jo imam pol skos js po rokah, on pa počne svoje stvari. zna pa bit glasen in pameten, ker nimam časa jest, pa ker kao preveč malo po rokah nosim, ker njemu vsi pravjo, da je to napaka, pa ker jo dam za vsak drek na joško, pa pravjo drugi, da je to tut napaka, da jo s tem razvajam, ... je pač lahko bit pameten... otrok se pa dere ko zmešan... verjetno bi jo mogla pustit dret po nevem čigavem predlogu, al kaj
sej v gospodinjstvu mi ful pomaga, pa zmer me pohval, da sm ful pridna, ker tko lepo za malo (po)skrbim, pa da mam dobre živce. sam, js bi rajš vidla, da bi izstopu iz tega svojga zasanjanga sveta, pa bil ati. sej verjamem, da je zanjga to šok, pa da ima letos res težko leto (smrt očeta in stare mame, pa zdej mora še mami pomagat), ampak Aurora je že zdej tuki in že zdej rabi vse to...