Da se vam malo javim po nekaj dnevih, pa vidim, da tudi tukaj veselo naprej krmljate.
Naprej čestitke vsem novim mamicam.
Naš
pa še je kar priden proti prvima dvema, je tudi nonstop pokakan, dojima na uro do dve, je bolj dremuckeš, no čez dan 1x zaspi za 2 uri, ponoči pa se večinoma zbujama na 2 uri.
Moja druga punca L, pa si je v nedeljo poškodovala levi kazalec na roki (si ga je priprla med vrati) in to kar hudo, je bila eno uro na operaciji, zdaj pa bomo videli, če bo se prstek skupaj prijel, ali pa bo brez prvega členka, no v četrtek ima kontrolo v bolnici. Je pa bil
z njo v bolnici pa tudi naslednji dan, dokler ni šla domov.
Tako, da v bistvu nimam nič miru, čez dan mi ne uspe niti se v miru vsesti, no očitno je to veselje treh otrok z majhno razliko.
Zunaj smo kar dosti, samo vse tri uloviti v primeren trenutek pa je težko.
Krči niso tako hudi kot so bili pri drugi, zaspi mi večinoma ob 21, potem pa sledijo bujenja na približno 2 uri za dojenje. Kapljic mu ne dajem, ker sam tak fejst prdi.
Jem vse, razen sadje si malo podušim oz. se izogim tisti hrani, ki tudi mene napenja.
Čišča....še nekaj rjavega izcedka
Slončkanje še nismo, bomo pa po prvem pregledu, pa čeprav mene trga
mi zdaj bolj malo pomaga, pač dela na tem, da gremo čimprej v hišo, ker se bo tudi njemu
v tem majhnem stanovanju, ker več stopiti nimamo kam, tako da mu zdaj oprostim.....posledično pa ko je doma, pa ga tak prvi dve čisto okopirata....sta pravi atejevi cartiki, tako da jaz za tisti čas sploh ne rabim rihtati (kot da me ni).
Pa še s prvo bi morala delati vaje za govor.
Pa še kuhinjo bi morala iti naročiti
Bo že, v glavnem priznam, da sem utrujena, zato pa grem zdaj kar spat.
Nasvet: bodite mirne in sproščene, ostalo bo že, kot smo si ljudje različni, tako so si različni naši največji zakladi