Je bila pa kar težka. Bravo za tako punco

Si dobila morda kaj šivov? A tudi, če 1. rodiš s CR lahko drugič vaginalno? Kakšni pa morajo biti pogoji? Da vem za naslednjič

, če bo kdaj...
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Jpnincy: tudi naša pupa zelo veliko poliva in vedno ji pride še kaj skozi nos (včasih tudi parkrat na dan). Jaz sem že patronažno spraševala če je to normalno in je rekla, da pač to ni nič hudega. Imamo pa v ponedeljek tudi P in bom še njo vprašala kako je stem. Meni se ne zdi , da bi bilo kaj hudi narobe, le mala se vedno full ustraši in potem se ji seveda še vse zasuši v nosu...
Moja tudi veliko poliva. Včasih se sprašujem, če ji sploh kaj v želodčku ostane. Meni je patronažna enako povedala kot tebi. Pediatrinja je pa rekla, ker se lepo redi, da ni nobene panike. Ji je pa tudi ene parkrat skoz nos butnilo in seveda tako kot si že ti omenila, se je potem vse prisušila, da bošček mali ni mogla dihati. V nosnicah ni bilo nič videti... Patronažna, pediatrinja in m. sestra... vse so rekle naj dam za pucanje noska eno do dve kapljici fiziološke v vsako nosnico večkrat na dan in da se bo že samo spucalo

Ja seveda

. Še dobro da je svakinja prišla in ji spucala nosek. Sicer se sedaj nekaj sama matram, ampak mi ne gre prav dobro

. sem pa na youtube našla naslednji posnetek:
http://www.youtube.com/watch?v=JdtpmT8rQw0 Samo si ravno ne upam tega jet delat. Sicer so nam pa v porodnišnici podobno pokazali - je sestra tok špricnila notri z fiziološko, da je na drugi nosnici vn prišlo.
IZVIRNO SPOROČILO: polari
Vaši malčki spijo v pižamicah? Kdaj pa jih skopate ali umijete in jih preoblečete v pižamice?
Mi smo do sedaj imeli tak, da še je eno rundo zaspal do kakih 20h, 21h, potem pa sem ga umila, v pižamico in v posteljo jest... pa me zanima, kako prakso mate druge?
Pri nas probamo to prakticirat. Ali jo pa ob večerih samo preoblečeva. Sedaj jo okoli 7ih ali skopava ali umijeva, sledi masaža in hranjenje. Ponavadi potem zaspi in se zbudi nato okoli polnoči. Če pa ne zaspi je pa malo pri nama v naročjih

, da se malo ona pocrklja in malo midva

. Mene tudi zanima kako imate ostale to zrihtano oz. kdaj boste začele uvajati nek urnik.
Naj bo dan brez krčkov, z veliko spanja