Dobro jutro!
Enej spi, pa imam malo časa, da se javim....
Misliš, da je blo od pice? Ker midva si jo namreč včeraj naredila doma, obično, testo, sir, šunka, paradižnik, začimbe....in smo imeli tako pester večer, da sem skoraj umrla....mali se je taaaaaaaaaaakooooooooooooo drl....prav kričal je....pa da bi to blo od pice?
Midva nimama nobenih kapljic....tu berem, da imate skoraj vse.....tudi na Aptamilu še nisva, čeprav sem ga že kupla od sile....
Lubenička, isto se z mano dogaja....glede mleka....jaz zdaj pijem in jem sezamova semena in imam tudi čaj za dojenje...tu pa tam pa še kako brezalkoholno pivo....zaenkrat še vozimo....čeprav mi proti večeru in še posebej, ko veliko delam in premalo vode pijem, že skoraj zmanjka......pa spumpam si ven....samo mam ful malo...danes recimo je ostalo not še 10ml, sem spumpala, pa da vidimo, če se bo napolnilo....
Smo bli pa na sprehodih veliko te dni ker je zdaj grdo napovedano.....Enej tak uživa v vozičku...
Sem pa zdaj naročila v trgovini ležalnik za Eneja...ker je dosti pokonci in se mi tak smili, ko ga moram dat v košarico, ko pa tak rad okoli gleda....upam, da bo čimprej prišlo...
Pa še ena z blazino za dojenje...