midva sva z vozičkanja pa čeprav sneži, ker ni hotel spat in je bil siten pa sem raje šla ven pa itak sem še psa peljala.
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Popek: že zadnjič sem spraševala pa ni blo nobenga odziva... a majo vaši tud občasno rdeče popke pa se kar neke hrastice delajo????? Je kak dan ok, potem pa spet opazim.. sem namazala s tea tree kremo pa da vidmo... čeprav se mi zdi da bi blo najboljš na miru pustit pa da se pocajta.
mislim da ima tudi naš nekaj na popku, kot krastico, to sem včeraj opazila, nimam pojma kaj bi bilo. bom vprašala 11.1. ko imamo pediatra.
spi pa včasih na boku, ga dam jaz na bok ali se pa sam obrne na bok, včasih pa na hrbtu.na trebuhu pa ni nikoli spal, ga tudi nisem dajala tako spat. na trebuhu pase kravice.
lasje meni nič bolj ne izpadajo kot prej, pa tudi kg so OK, sem že nekaj časa na stari teži. tudi december me ni poredil
vilamalina, moj je že od začetka v pojstelci.
polari, jaz zmeraj mal kožco dol potegnem ko ga kopam, ker se spodaj nabere belo od kreme in je treba čistit, to mi je že patronažna rekla. čestike za krst, mi ga bomo imeli spomladi.
kepica kok je huda slika
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)