Joj, mi smo ga tudi fino zalili. Tri leta se ni prijelo tako, kot bi se moralo. Vse živo smo dali skozi. Od nezmožnosti zanositve do spontanega splava in čiščenja. No, lani se pa cel december nisem nič pazila, žurirali smo ga do onemoglosti in je uspelo. Alkohol je zgleda pomagal

Sem ga za piko na i kar z viskijem zalila
Moj hrbet je za odtenek bolje. Mi je dragi prinesel kozmodisk. Ma ne morem verjet, da en kos nagrbančene plastike tako pomaga.Psssst.... Se ne bom preveč hvalila, da me spet ne udari.
Prekuhavam tudi jaz ne. Se mi zdi brez pomena, ker itak non stop roke v usta tišči. Tam je še več bakterij, kot na flaški, ki je pomita.
polari samo za info. Meni je prodajalka v BC rekla, da je ta sedež bolj primeren za "drugi"avtosedež (recimo za v avto, kjer se otrok vozi samo občasno).
avtosedež: tudi mi bomo počasi začeli razmišljati o nakupu avtosedeža skupine II. Čeprav, baje, da mora otrok imet vsaj 9 kg, da gre ven iz lupinice

Lupinica nam je sicer še prav, ampak v teh bundicah in kombinezonih je res kar malo tesna.
Imam pa za prvega otroka tale avtosedež:
http://www.storchenmuehle.de/index.php?id=30&L=4 in smo zelo zadovoljni z njim, zato bom za vmes kupila samo nekaj za silo, potem pa bomo uporabljali kar tega naprej, večji otrok bo pa potem kar na jahaču, ker bo že dovolj velik.
Tako lepo sneži

To je pa zame največji užitek gledati skozi okno. Saj, če bi morala zjutraj v službo, se ne bi tako veselila
Letim pod tuš, potem pa v horizontalo, da bom spočita za nočne podvige