IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Tudi jaz sem ugotovila, da je prehrana prvi razlog, zakaj imam mleka dovolj, preveč ali ga zmanjkuje..... Od mlečnega riža pa Damjan spi in spi brez vetrov.....Skuham si ga z manj sladkorja........
AD3 kapljice jaz ne dajem.....dobro sem se pozanimala in vem, da mi je edina naloga, da ga peljem vsak dan na sonce....Roke in obraz skupaj vsaj pol ure.....Če pa je samo obraz pa eno uro....To je mišljeno zimsko sonce.....Poleti bi bilo dovolj (pravijo) 15 minut......
Nič nisem vesela, da moram tako sama tehtati, kaj je dobro in kaj ne....in se vedno boriti z uradno medicino....in jim nekaj dokazovati.....Prav nič nisem vesela.zaradi tega....
......
Bety, daj, malo mi zaupaj glede tvoje
prehrane in dojenja....jaz sem zaenkrat ugotovila samo, da mi pivo malo pomaga - brezalkoholno!......bom pa naredila še preizkus s polento z mlekom in mlečnim rižem...... pa mogoče še gris....
Ja....jaz še zaenkrat dajem te
kapljice, ampak, od takrat ko sem jih mu začela dajat, ima
tekoč drekec, mislim tekočo orančno vodo z nekaj dodatki !!!! in ne kaka več tak redno, čeprav pravijo, da je to lahko kar normalno, če po en ali dva dni ne kaka......ne vem. Na naslednjem pregledu novembra ji bom to tudi povedala, pa bomo vidli..po mojem so kapljice krive za tekoči kakec......
Joj, naš fant se tudi že smeji.....tak ga je lepo gledat....evo: