IZVIRNO SPOROČILO: veselka
ja moje mačke kr naenkrat niso več tko boječe, ampak izkoristijo vsak trenutek, ko lahko pride do crkljanja... tud pri obiskih. če kjero sam poglledaš lepo, je takoj na hrbtu
ljubosumja ni. celo buč bi dale Aurori, sam še ne pustim, da bi se kej preveč moje rožice dotikale, da se ne razvadijo in bi hotla katera kje spat kjer ni treba.
Enako pri nas. Tu pa tam ga pride muca malo povohat, pa odide stran. Včasih, ko se dojiva, se pride k nama vležt, ful pogreša cartanje....ponoči ne spi v spalnici, včasih jo proti jutru spustim not, ker itak spi pri nogah.....v dnevni sobi imam nastavljen ležalnik, pa zložen tiny love, pa se nikoli še ni gor vlegla.....in v njegovo sobico nima vstopa, jo zapiram, pa tudi drugač ve, da ne sme, tak da jo samo pogledam, pa se obrne....

Ful je pridna, pa naša tudi je whiskas in kitekat......pa je taka leeeeeepa črna....
Bety, hvala, da si podelila malo tvoje prehranjevalne navade z nami ...

... nekaj idej pa si mi le dala....
Jasmina, bravo za Timoteja, pa pogumno naprej!
Cepljenja: Obvezna bomo, odločamo se še za rotavirus, misim, da bomo tudi......proti gripi pa se tudi jaz nikoli nisem, pa se tudi zdaj ne bom, pa ni me niti malo strah......
Škorpijončica, res se ne sekirat s takimi mislimi......midva sma imela presneto srečo, da sma dobila od ene kolegice čisto vse...od cot, čevljev, vozička (tistega predpotopnega na 4 kolesa, pa je ful cart čeprav ni nov), stolčka za hranjenje, košare za spat, kinderpeta, banice, previjalne......v glavnem, vse! Kolkokrat pa čuješ, kak so eni prefini, da bi njihovi otroci nosli rabljene stvari.....bedarija.....prihraniš pa ogromno, za stvari, ki jih otrok itak hitro preraste.....
jaz se edino ne morem upret, pa kupit kakih oblek za Eneja.....zdaj sem odkrila zlato jamo v Kiku (ena ga je že omenjala)....od 2 do 10 eur imaš taaaaake lušne stvari....

rajši Eneju kaj kupim, kot pa sebi...
No, zdaj še spi.....sem se lahko najedla v miru...zvečer smo spet imeli malo joka....pa saj hitro mine, pol pa itak zaspi v momentu ker je tak zmantran...
Ponoči se že zbujamo na 3 ure, ne na 2!!!

Podnevi pa jema, kadar hoče...ponavadi na 2 uri...če pa kam gremo ali če zaspi pa komot zdrži do 3 ure.....

z dudo, seveda.....
Včeraj smo mi tudi ujeli še suho vreme, smo šli vozičkat po naselju.....danes pa ne vem, kak bo...mislim, da bomo šli v Interšpar namesto na sveži zrak.....