Dulsineya: tamalga si že dala v fredov obroč? Midva sva ga danes kupila pa me mika da bi kar danes probala v banji. Mali tko uživa v vodi tko da mislim da ga bo pravo veselje gledat kako uživa. Bomo trenirali refleks "žabice".
Tamalo ja

. Uživala je 100/h...
evo slikica...
a dejte no... ne boste zdej slabih spominov obujale... če bi js razmišljala, kak je bil porod...bi bla ziher, da bo Aurora edinka... sam še zmer pravim, kaj je 12 ur v primerjavi s celim življenjem...
Ali pa 21 h

, ravno zato je moj

, ko mu je dr rekel, da naslednjič bo lažje, ker se ne bomo prej 20 ur matrali in bo direkt CR, rekel, da ne bo nobenega

več, da je skor umru, ko je mene videl trpet.

. No, zdej se je pa že omehčal, ker je sam ednec in bi tudi rad da ima Lili še kakšnega bratca ali sestrico. Pri 3

se bova pa zagotovo ustavila, ker bodo vsi s CR...
Jaz sem pa angino fasala

in to glih zdej, ko se je vreme na Obali končno malo umirilo, celo sonček je že kako uro in bi šle z Lili končno na malo daljši sprehod
Sem pa vesela ker že 2 dni ne dodajam AM

sem nabavila v Italiji neki homeopatski sirup (sem na enem od naših forumov zasledila) Lactogal in mi celo res pomaga. Sem rekla, pa dejmo še to probat, če sem že vse mogoče probala in ni zdej neki, da bi mi kar teklo ven, je pa ravno toliko, da je Lili sita