IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Kajjada pri nas je enako s popkom, če pade stran nni panike, enako čistiš naprej, samo da si pač malo pomagaš, sem prebrala, da s levim palcem in kazalcem razpreš popek in narediš krožni gib z vatko namočeno s fiziološko, še vedno gledaš da je zunaj ne znotraj plenice, če imaš 1x dnevno z alkoholom, jaz sem ga mogla it kupit, ker ga je patronažna želela.
Mi imamo pa probleme s spanjem, jo podojim in ko jo dam v posteljico takoj v luft in se gremo tudi po dve uri skuapj, zdajle spet noče zaspat, jaz sem pa tako utrujena
Lini je
sponkico včeraj patronažna dokonca odstrigla, ker se je še čisto malo držalo in čistim isto kot prej, le da kožico pod popkom malo dol nategnem, da lahko gubico od znotraj očistiš.
Tudi pri nas so
problemi s spanjem, sploh pozno popoldan se začne, je previta, sita, pa gleda kot čuk v postlci, pol jo pa mal crklamo pa nosmo sm pa tja, pa spet probamo dat spat, pa jest, pa tko, pozno zvečer sigurno zaspi

. Ponoči jo pa tudi jaz če noče zaspat vzamem oz. pustim pri sebi in po nekaj časa ko zaspi, dam nazaj v postlco. Jaz mislim da ni s tem nič narobe, ker dojenček rabi bližino mamice!
Kolcanje - tudi naši se večkrat na dan kolca, je pa rekla patronažna da zaradi še ne dovolj razvite zaklopke tudi več bruha.
Tassika meni se naslov za novo temo dopade!
Čestitke vsem novim mamicam!!