IZVIRNO SPOROČILO: ninka80
Danes morm pa mal pospravit, pa likat.
Evo sva že dve!

Me čaka že cel teden tale likanje... ajooj... kolk je tega! Kaj za boga sm delala vs ta cajt mi tud ni čist nč jasn...

Sam zdele grem najprej mal zalegnt za eno urco pol bo pa treba kosil narest. Ponoč ni blo kej dost od počitka, me je tko zvijal skoz da sm popiiii....!!!

Vstala sred noči pa si delala čaj pa je blo pol mal boljš - sm ugotovila da je vse sam prebava s kero do zdej še nikol nism mela problemov! Ampak ne čez dan, ponoč k se lepo uležeš in bi rada spala do jutra...

Za znort. Po en stran bi rada da je vsega konc čimprej, po drug stran me je pa včer kr mal zvil k sm sam pomislna da je to mogoče to

Hmmmm... Jah nimamo kej zdej je kr je, ne?!

Pa itaq si grem na živce k sm k slon in se vrtim celo noč z levga boka na desnga in je to ratal že cel podvig... ojojoj...
Aja a pol se da sposodit črpalko pa dudo če je nujno kr u P? No pol nam pa nč s sabo jemala. Naše dudke nimajo pokrovčkov, nukove so pa še tko pakirane dve v kompletu... Bom pa šla res pogledat za škatlco enkrat k se mi zdi kr mal nagravžn da se to vala povsod po nekih košarcah, vrečkah, torbah pol pa hop v usta...

Bomo vidl.
Nč, pejmo ninat mal...