Drage nosečke
in drage nove zlate mamice ČESTITKE!
Na hitro da se vam malo oglasim!
Berem vas kar se da redno, in vem kako je, ko čakate na trenutke,da boste pohitele proti P. Držim pesti, da se čimprej rešite in dobite štručke k sebi. To je tisit cilj, ki je neskončno poplačan in se ne da z besedami opisat. Samo mislite na to, pa bo!
Mi bomo jutri stari že 14 dni in naš fantek NINO
zelo lepo napreduje. Patronažna babica ga je stehtala in ima že 4020 g. Pa saj ni čudno, če samo ziza, kaka in spi!
Tudi mi smo danes prvič izkoristili novembrski sonček in namesto par minut smo bili zunaj na svežem zraku skoraj celo uro. Lepo je spančkal in užival v toplem vozičku.
Jaz sem tudi vredu, še kr izkoristim njegov spanec čez dan in počivam! Edino kar me malo matra so brdavice, ko sesa, saj me je na začetku v bolnici zelo bolelo, ko še nisem imela pravega mleka,Nino pa je vlekel in vlekel pa ni bilo kr kaj ne! Hvala bogu, da se je ena sestra spomnila, in me poslala v sobo, kjer imajo črpalko na elektriko in sem šla samo 1x, da sem vzpodbudila da je prišlo mleko. Zdaj imam veliko mleka, tako da je srečen, le brdavice še rabijo samo nekaj dni da se utrdijo. Saj desna, leva je OK.
No, spet je vikend pred vrati in mislim,da bo kr nekaj akcije v P!
Želim vam vse dobro in smo z mislimi pri vas, drage
! Le lepo sproščeno in dihajte ter poslušajte babico!
Potem pa odpremo novo temo, kot je predlagala Tassika...naši novemberski cukrčki. Joj, sam jaz sem rodila 31.10. ampak skoz sem pripadala novembru, saj po pdp in ostanem z vami, če me sprejmete še naprej
!
LP!