writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del

  
clock-img

16.09.2009, 21:25

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.......a se je Gajči rita pocajtala?



Ma mislim da ja, sam ma še kar neki rdeče okoli ritke...Pa ne vem od česa...Jo še mažem s canestenom par dni, pol pa vidim kako bo...user posted image

_____________________________

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

16.09.2009, 21:27

clock-img

timy

pencil-img

846

Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

nama je Daktarin v parih dneh  pozdravil ritouser posted image user posted image user posted image user posted image
maksi.....kako pa ji narediš omakico(zelenjavno)?skuhašzelenjavo,kaj pa pol?

clock-img

16.09.2009, 21:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image

sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta

clock-img

16.09.2009, 21:33

clock-img

timy

pencil-img

846

Je katera že dala otročku poskusit belo ribo? Jaz jo bom dala v petek, in sicer pango, ker je tako medlega okusa-mene spominja na piščanca, sicer pa nisem ravno prava oseba za sodit, ker mesa nisem okusila že več kot 10 letuser posted image

Ali katera ve, kako je s sojo? ali jo lahko dam poskusit ali še ne? Midva sva veliko na soji, pa sem mislila, da bi ji dala poskusit kakšno žličko?

clock-img

16.09.2009, 21:34

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra.

Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.

clock-img

16.09.2009, 21:35

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image

sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta



A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožnikuuser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:36

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem.

clock-img

16.09.2009, 21:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:37

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra.

Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.



Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!"user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Sunny, jaz pašto sama pripravljam, kot sem rekla pazim pri paradižniku, drugače pa dajem vse, čebulo, česen, petršilj, bazilika, origano. Ne dajem popra ter ostalih ostrih začimb, včasih dodam papriko, ki jo zaenkrat še olupim, bučke, sirček, grah, puranje ali piščančje meso, brokoli, cvetačo, koruzo, malo soli, olivno olje ... Ne vem pa, kako je z gobicami. Zaenkrat si še ne upamuser posted image

sem ravno zdele brala da so gobe odsvetovane do 7 leta



A res?? do sedmega leta? jaz pa jih tako rada jem, na vse mogoče načine, zgleda, da mi nič ne bo mogla pomagati pri krožnikuuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Gobova_juha/m_4495994/tm.htm

clock-img

16.09.2009, 21:39

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

O maksi, hvala za te mini receptke za omakico za na pašto...user posted image  Bom kar jutri provala verjetno! user posted image

Aja, pa recepte za paprike mi lahko pošleš, da se jih navadim delat! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 16.9.2009 21:40:28 >


_____________________________

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

16.09.2009, 21:39

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - enkrat sem blitvo zmiksala, vmešala malo am, dodala malček oljčnega olja pa dala na pašto. Drugič sem zmešala bučko, dodala malček petršilja, in žličko ol. olja. Naslednjič pa sem mela miks iz graha, korenčka in cvetače, pa sem spet to zmešala, vendar je blo več vode in je bolj ratalo kot ena gosta mineštra.

Aja, a rabi katera recepte za različne filane paprike. Spet sem eno brošuro dobila, pa lahko prepošljem na mejl.



Jaz se VEDNO priporočam za kakršnekoli recepte. "Če ne piješ, ne pomeni, da ne občuduješ buteljke!"user posted image

tudi jaz se priporočam za recepteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

smo same nevidne tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:40

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Timy - panga je meni super riba in ni nč podobna piščančku. Je veliko bolj blaga, mehka. Jaz ji bom tudi kmalu dala ribo in sem lih razmišljala, da bi ji dala pango. Za sojo pa ne vem.



user posted image saj sem rekla, da nisem ravno strokovnjak za meso, samo, ko sem jo prvič jedla, me je spominjala na piščanca, in seveda sem takrat morala reči, da je še veliko bolj mehka in blagauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:41

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

smo same nevidne tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image



Pa še res je! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

16.09.2009, 21:42

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image



to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.

clock-img

16.09.2009, 21:42

clock-img

timy

pencil-img

846

No, če boste kaj izvedele glede soje, mi sporočite, prej ji ne mislim dajat, nekako imam v spominu, da ni ok, pa se ne spomnim od kod mi touser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image



to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.

najboljš da si jaz  tudi paparico omislimuser posted image .....za odrasle mi ni panike kuhat,za Hano imam pa kar en strahuser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:49

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

No, če boste kaj izvedele glede soje, mi sporočite, prej ji ne mislim dajat, nekako imam v spominu, da ni ok, pa se ne spomnim od kod mi touser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3275900

http://www.ringaraja.net/pazimo-kaj-jemo-alergije-so-vse-pogostejse_1288.html
nisem vedela da je soja alergenauser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:49

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image



to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.



Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30user posted image ) pa ne znajo niti jajc spečiuser posted image

Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajouser posted image  glavno, da sladkega nimam radauser posted image (prevečuser posted image )

clock-img

16.09.2009, 21:49

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Sem vam poslala.

clock-img

16.09.2009, 21:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

maksi.......hvalauser posted image user posted image user posted image bom enkrat ko bom pri volji se sprravila filati paprikeuser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

maksi.....full ti hvalauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem čisti antitalent v kuhinjiuser posted image user posted image



to pa sploh ni res. Prav pridna si, vsaj kar sem lahko spremljala tvoje poste. Sicer pa za kuhanje dojenčku je blo meni kar kriza, ker nimam o tem pojma. Pol mi je pa olajšalo, da sem paparico kupla v trdi obliki in sem marsikateri recept tam vzela.  Recimo za kuhano japko z rozinami bi moja skakala od veselja, če bi znala. user posted image

Pa malo berem kar ostale napišejo. Do začimb sem bila namreč kar malo zadržana. Jih imava pa midva ful rada. Pol sem pa prebrala tuki, kaj ostale delajo in sem se tudi jaz opogumila. In Zarji tudi tekne.



Se strinjam z Maksi! Majchy kolikor berem znaš kuhati, in to zelo dobro!!! Pa še mlada si tako zelo, poznam veliko punc starih toliko kot jaz (skoraj 30user posted image ) pa ne znajo niti jajc spečiuser posted image

Maksi tudi jaz sem bila ful zadržana do začimb, težava je pa v tem, da midva jeva zelo začinjeno hrano, sploh jaz imam rada fuul kislo, full slano in fuul pekoče, pa še šopek različnih začimb za katere moji starši sploh niso vedeli, da obstajajouser posted image  glavno, da sladkega nimam radauser posted image (prevečuser posted image )

šnicel naredit v omaki s krompirjempa res ni neki huda špelicitetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 21:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

pri nas se je full ulilouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem