writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del

clock-img

17.09.2009, 14:13

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

baki, sam da bo vse v redu z Nikom!!!! Pa dobro da je padu na mehko!
Joj, sej padec s postle je nizek, ampak s previjalne...Mene je tega najbolj strah...Sicer pa mam okoli previjalne vse na dosegu roke, tako, da jo z drugo roko lepo držim da mi ne pade dol...

katjusa, naj se tvoji fantje čimprej pozdravijo!!!

witto, bošček Matija...

kolumbo, fajn si urihtala sobico! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

17.09.2009, 14:24

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

nimam albuma MAJCHY
KOLUMBO nora sobica...ful je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 14:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

cita......dober zrihtajte-upam da bojo povedali od česa so flekciuser posted image

clock-img

17.09.2009, 15:05

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Punce, kaj mi lahko kira prosim prlima link od une strani k so copatki, tisti usnjeni k ste jih naročavale?

cita, fajn zrihti pri P in upam, da ni nič hujšega.
Jst sumim na kako alergijo...A si kej opazovala kdaj se ji pojavljajo flekci? Po kaki hrani? Mogoče tudi kak prašek za cote, mehčalc, milo...Sej ne vem, sam razmišljam kej bi lahko blo...

clock-img

17.09.2009, 15:10

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

www.copatki.si

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

17.09.2009, 15:14

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

www.copatki.si

Hvalauser posted image

clock-img

17.09.2009, 15:34

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

majchy danes je stara tocno 6m in 14 dni, pa ze en teden takole plazi....sam da vsak dan boljse. Tak da okvirno 6m in 1 teden :)

Mi smo pa danes kupili preprogo. Eno kar tako (160x230) v veletekstil in je bila 66€. Se mi zdi kar ugodna cena in upam, da se ne bom tolkla po glavi, da bi blo v Ikei ceneje in lepse. Imajo pa 30% znizanje, tak da se splaca it pogledat.
Vceraj sem pa sla pogledat v Mimi Momo trgovino za otrocke in imajo takooooooooooooooooo lepe stvari, da se kar stopis. Malo je drago, ampak ce oci pases te nic ne stane :).

Kolumbo uau imata veliko sobico, srecneza hehe... nasa ima cist miceno. Kje si pa te lepe zokncke kupila?

clock-img

17.09.2009, 16:34

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

kolumb  sori šele zdj sm vidla zs mi net neki ne dela,..pa grem sam 1x na dan na mail

škoda k me nisi poklicalauser posted image

clock-img

17.09.2009, 16:37

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAAuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne boš verjela...Jst mam iste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

h&m ?? jz mam podobne

končno najdla službo,.... zavidanja vrednouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 17:32

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Črtica user posted image user posted image user posted image za službo! Kdaj naj bi pa začela?

Sunny ni za kej!

RDEČI NOSKI

clock-img

17.09.2009, 18:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.09.2009, 19:18

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kakšno zatišjeuser posted image ......mi smo bili še na spehodu,dele bo Hanči še jedla,potem pa umit in spatuser posted image

clock-img

17.09.2009, 19:28

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

samo na hitro, ker se švercam na očijevem računalniku, Tarja je v vrtcu...mal ji še z noska teče...Tisa pa ni dobro, gremo jutri k zdravniku, k kašlja kot kak pljučni bolnik...spali nisva popolnoma nič....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

17.09.2009, 19:40

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

mlea kaksen skrob ti to das v mleko zvecer?

clock-img

17.09.2009, 19:42

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

joj ajvy sam da se cimprej ustima in da ste koncno zdravi!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 19:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

samo na hitro, ker se švercam na očijevem računalniku, Tarja je v vrtcu...mal ji še z noska teče...Tisa pa ni dobro, gremo jutri k zdravniku, k kašlja kot kak pljučni bolnik...spali nisva popolnoma nič....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 20:21

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Ajvy user posted image user posted image in user posted image user posted image da boste čim prej zdravi

RDEČI NOSKI

clock-img

17.09.2009, 20:27

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea kaksen skrob ti to das v mleko zvecer?

Koruzni škrob od Podravke...ampak samo zvečer, da ima malo večji občutek sitosti čez noč....Mi pa pri večernem obroku poje cca 240 ml.... Samo smo se pa to noč zbudili oz se je zbudila ampak to zaradi zob.... Drugače pa odkar ji dam škrob je mir oz je samo ob 4 ih lačna oz žejna in potem spi do 7,30....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

17.09.2009, 20:28

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  x vsaj 1000.... upam, da ni kaka pljučnica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

17.09.2009, 20:37

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Aja... sem v Hoferju zasledila reklamo za nogavice z ABS podplati in nekimi dekliškimi kompleti z brezrokavi...

Abs vam priporočam ko se bojo vaši malčki začeli postavljat na noge... takrat vam bojo oz malčkom raznorazni copati (razen tistih first fit in ciciban) zihr ene 100 x dol padl ali bojo pa sami dol zvlekli.... tako, da jaz toplo priporočam... VAM GOVORIM IZ IZKUŠENJ.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ji kupla u HM štunfe z usnjenimi podplati ali copati nogavice in so user posted image user posted image user posted image user posted image  no pa še vedno pogrunta, da se jih da zvlečt dol in dat u usta.... mi dostikrat prinese to v ustih kot kak pes.....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 17.9.2009 20:38:44 >

So what....

clock-img

17.09.2009, 20:39

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Nič, grem Vitu brat pravljico, potem pa se grem spet učit..... Lahko noč.user posted image

So what....

clock-img

17.09.2009, 21:16

clock-img

boma2

pencil-img

1930

čeeeeeeeeeeer.. :)

Upam, da ste ok.. NO jaz moram ma user posted image .. Moj Žigec kr neče spat ponoči se kr neki zbudi ob 2 zjutraj pa mu dam dudo, pa zaspi do 2.30 potem ponovim pa spi do 4.00. Mudam čaj in dvakrat potegne in zaspi do 6.30.. Kaj naj naredim a mi katera svetuje a naj ga pustim jokat, ker nimam jaz nič od noči že kr neki časa.. :(user posted image

kolumbo........................... sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image Kje si kupila omare in vse te lepe nalepke.. :)

Jaz imam tako čudno razporeditev, da še zdej z Možem ne veva kako bova uredila sobico za naše otročičke.. ali v spalnico al pa v majhno sobico... ..:)

boma2 :)

clock-img

17.09.2009, 21:17

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mihailo........za 3m:oranžna žogica piska,zelen je vrtiljak,črno-bela žogiva se vrti in ropita,pri kladivu mora potegnit za ročaj da ga dvigne,rumen obrazek pa poje pesmico;9m:4 gumbi z glasbili pojejo,moder kolo mora vrteti,rdečega se premakne z ročko pod njim,iz srednjega kvadratka skoči en vesoljček in se zasmeje,spodni gombi grejo pa levo,desno,gor,dol

kaj pa slikica.. za tako igračo.. :) a jo je vesela Hana?

clock-img

17.09.2009, 21:19

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

nase cofotanje
user posted image

imate pa nekaj malo vodice... user posted image user posted image .. :9
Mi damo mal več vode kot polovice bane pol je pa vsa kopalnica mokra.. :)user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 21:19

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje...user posted image
tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

se podpišem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem