Zadnji članki

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

................kako ste? Michailo,
.
A veš kaj sem razmišljala, očitno ti vstajaš da Mihailu dudo daješ - a je možno da je tak odvisnež od dude kot moj Žiga? Ta more skoz dudo met
malo heca...me je Mihailo zbudil...NO da vam se opisem naso nocko...zaspali smo ob 21h KAKO???Ne na rokah
moj lubi ga je dal na posteljo se vlegel zraven njega in delal tko kot je ajvy napisala...bozal,pel ...meni ga je bilo zal,sej ni tako fejst jokal samo jamral pa je ,ker je hotel na roke...pa je v kake pol ure uspelo...sva ga dala v posteljico in se midva sla spat,cez kake pol ure ze zajamra jaz vstanem PREMAKNEM previjalno mizo ,da sem posteljico lahko dala cisto k sebi in tako nisem NITI ENKRAT vstala ampak samo parkrat dodala dudo(napol pa spala) ob 4h sem mu dala jest in sla spat do 5h ,ko je spet zajamral in sem ga dala k sebi in sva do 6h spala...za mene je t super nocka ,glede na to da nisem vstajala ponoci bi lahko celo ob 4h ,ko sem ga hranila vstala...
na flaši z mlekom, potem sem jo preložila v njeno posteljo, se je v prvi uri parkrat oglasila, zajokala, ampak potem je spala nemoteno do 6-ih zjutraj, ko je bila lačna, tako da je dobila mleko in smo potem spali do 8-ih.....
)