writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del

clock-img

06.09.2009, 08:49

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
zdaj pa en resenuser posted image ...a mislite da bi bilo ful čudno če bi hano peljala s seboj ko erika uvajam v vrtec, ker sploh ne vem kako drugače bi to speljala....please dejte mi mal povedat kako bi ve to vidle

Jaz pi peljala samo njega.....  Čeprav je že bil v vrtcu, ne veš kako se bo odzval v novem okolju... Lahko ti naredi celo paniko, ti pa glih Hano na zizi....user posted image ne vem, ne bo zgledalo ravno najlepše....user posted image

So what....

clock-img

06.09.2009, 08:50

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: baki

vidim da še ni nobene.spite ko hrčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

JAz se takrat ravno obrnem na drugo stran.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

06.09.2009, 08:51

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Nč, grem kavo pit, pa vas potem še mal......

So what....

clock-img

06.09.2009, 09:07

clock-img

claud

pencil-img

4036

Morning!

Spanje kr u redu.....vsaj 6 ur v kosu je blouser posted image user posted image user posted image

Katju[a mi mamo uno pojo;o kjigico in je zakon! najrajs pa une useske grize...pomoje misl da je zizauser posted image

zdj pa zajtrk pol pa eno pecivo spect.....

Vse naj naj za obmesecniceuser posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 09:09

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Dobro jutro moje drage dame in gospodične in gospodiči!

Jest se po cevmu tednu odsotnosti vračam na rr in to še clo na ta novmu računalniku!! Končno! user posted image user posted image user posted image

Včerej smo bli na ohceti k se je prjatu ženu in smo žural do 3 zjutrej! Pol sm pa jest omagala. Spala sm cca 4 ure, se me moja draga miss usmilla pa je spala do 8.00! Ja to je pa to če ga mami žura!

Grem kofetkat se pol še tipkamo!

Aja pa vse čestitke vsem obmesečnicam! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

06.09.2009, 09:32

clock-img

witto

pencil-img

1014

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

LII in ŠPELI-->vse naj naj za mini rojstno dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi od nas

clock-img

06.09.2009, 09:32

clock-img

witto

pencil-img

1014

jutro user posted image

clock-img

06.09.2009, 10:04

clock-img

Deja

pencil-img

669

Dobro jutro!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

clock-img

06.09.2009, 10:11

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Dobro jutro,dober dan....

user posted image user posted image pičim še nekaj po kuhinji pospravt,kosilo se kuha v spodnjem štuku,potem pa upam,da bo naš ati imel danes kej časa.....

clock-img

06.09.2009, 10:11

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Claud imaš zs.

clock-img

06.09.2009, 10:51

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

grem nazaj na morje...tam lepše spimo

baki se bo danes nik naspal in prinesel notri še za včeraj

zdaj pa en resenuser posted image ...a mislite da bi bilo ful čudno če bi hano peljala s seboj ko erika uvajam v vrtec, ker sploh ne vem kako drugače bi to speljala....please dejte mi mal povedat kako bi ve to vidle

pomoje bo čist OK če jo vzameš s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image sej je navajen, da je doma tud zraven tko da zanj ne bo nič drugače kar se pa vzgojiteljic tiče, pač povej da je nimaš kam dat

clock-img

06.09.2009, 10:52

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Morning!

Spanje kr u redu.....vsaj 6 ur v kosu je blouser posted image user posted image user posted image

Katju[a mi mamo uno pojo;o kjigico in je zakon! najrajs pa une useske grize...pomoje misl da je zizauser posted image

zdj pa zajtrk pol pa eno pecivo spect.....

Vse naj naj za obmesecniceuser posted image user posted image

benjamin je tud včeraj najprej to sprobal požvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 10:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:04

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Majchy.... Floriju sem prej povedala, da gremo danes k vam in je zdej po kaki uri izjavu: mami jst bi si tud enga kužeka pri teti maji zbral ker Bobija nimam rad.... pa ga vprašam zakaj nima rad bobija pa je reku da zato ker ga grizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bogi Bobiuser posted image ........upam da te zjutraj nisem zbudila s sms-jemuser posted image

clock-img

06.09.2009, 11:08

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image bogi Bobiuser posted image ........upam da te zjutraj nisem zbudila s sms-jemuser posted image

nisi ga sploh nisme slišala pa sem mela telefon v dnevni..... sem ga pa vidla in si že pripravlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

nisi ga sploh nisme slišala pa sem mela telefon v dnevni..... sem ga pa vidla in si že pripravlauser posted image user posted image user posted image

pol pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:16

clock-img

SURF

pencil-img

1388

user posted image S čim pa boste izvajele ali izvjate ustno higieno?

clock-img

06.09.2009, 11:18

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

katjuša.....a bi ti bilo ljubše da smo zunaj,ali  raje notri?

clock-img

06.09.2009, 11:20

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jutro!
Nočka v bistvu prespana, razen vsako uro sem ji dudo popravljala...user posted image . Gaja se je zbudila ob 6h, jo je moj nafutru, tako, da sm jst še malo spala, pol ob 7h pa sm ustala. In smo ob 9h nazaj zakinkale do 10:30, zdej je pa Gajči v akciji s "taščo", jst pa morm kak stroj cot oprat, kuhat se mi ne da, pospravljat tudi ne...Bom kar moto GP gledala. user posted image

surf, ja, to sm se tudi jst učeri spraševala, ko je tekla debata o tem...

maksi, plavanje za naše user posted image  v Ajdovščini se začne oktobra, je pa treba poklicat na uno cifro k je tam na njihovi strani. Boš šla? Jst bom poklicala v torek.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

06.09.2009, 11:21

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

zunaj sploh če bo takle lepo:)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

zunaj sploh če bo takle lepo:)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:38

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

eH spet sam Majchy in Katjusa user posted image user posted image , vmes čisto malo surf in sunny.....user posted image  Gremo na Rakitno....mejte se....user posted image

So what....

clock-img

06.09.2009, 11:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

eH spet sam Majchy in Katjusa user posted image user posted image , vmes čisto malo surf in sunny.....user posted image  Gremo na Rakitno....mejte se....user posted image

se en  teden ne bom oglasila,da ne bo treba pisat,da so skos moji postiuser posted image user posted image user posted image .....lep dan na Rakitni ti želimuser posted image

clock-img

06.09.2009, 12:00

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

se en  teden ne bom oglasila,da ne bo treba pisat,da so skos moji postiuser posted image user posted image user posted image .....lep dan na Rakitni ti želimuser posted image

mene tud neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 12:49

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Claud imaš zs.

poslanouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem