writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

30.09.2009, 13:48

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Barba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za babico.

Snikolina Hapi brzdej user posted image user posted image user posted image zate

Jancci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam tetica :)

Drgač pa da vas pozdravim in user posted image povem da nimam 5 min cajta, ker je tamal zahteven 300/h, liama pa nekaj daje pa ne vem kajuser posted image . men se pa meša.ž

Aja, pa liam je prv ega zobka zgubiluser posted image user posted image user posted image .

i belive i can fly....

clock-img

30.09.2009, 13:50

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

otrokoma kuham zelenjavno rižoto, kako žlico je bom tud jst mrbit, pol k lubi pride bova pa marele pohaneuser posted image

jast bi tud marele pohane jedla. Sam kaj ko jast ne hodim gobe nabirat, ker jast bi vse živo dam prvlekla.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za male bolnike.

i belive i can fly....

clock-img

30.09.2009, 13:53

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Snikolina, vse najboljše.
Ullo lahko kar proglasimo za najboljtazaj.eba.no taščo l.2030.

clock-img

30.09.2009, 13:55

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Aja, pa liam je prv ega zobka zgubil

Čestitam liamu...in kaj je zobna miška prinesla' No, naš največji je prvega izgubil prejšnji teden in zobna miška mu je prinesla zobno pasto za kao šolarčke.
Zvezdica, še vedno ti nisem poslala igračk nazaj. Jutri ali pojutrišnjem k moram v kRANJ.

clock-img

30.09.2009, 14:08

clock-img

crtka

pencil-img

215

Za na seznamček.
user posted image -6 m
user posted image - 7 m (zdej imamo 2)
user posted image -5 m 3 t
user posted image -6 m 2 t
user posted image -7 m
8200 g 67 cm pri 6 m

clock-img

30.09.2009, 14:10

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Aja, pa liam je prv ega zobka zgubil

Čestitam liamu...in kaj je zobna miška prinesla' No, naš največji je prvega izgubil prejšnji teden in zobna miška mu je prinesla zobno pasto za kao šolarčke.
Zvezdica, še vedno ti nisem poslala igračk nazaj. Jutri ali pojutrišnjem k moram v kRANJ.

dobil je € , ker pri nas v "družini" miške sam to prinesejo. jast sicer nisem za denarna darila za tako majhne ampak vseeno smo tu upoštevali druge. Je bil tamal full vesel pol je pa še postelji iskal, če mu je še kak € pustila user posted image

Ni panike krtexx, boš že. Jih očitno nič ne pogreša, ker so naša najboljša igrača kuhinjske krpe in pripomočkiuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

30.09.2009, 14:22

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ullo lahko kar proglasimo za najboljtazaj.eba.no taščo l.2030.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 14:35

clock-img

farfala

pencil-img

1760

mimi še ena slika za seznam
user posted image

clock-img

30.09.2009, 14:41

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Hvala punce!!!!user posted image

clock-img

30.09.2009, 15:00

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Snikolina, vse naj, naj....veliko razvajanja s strani dragega

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

30.09.2009, 15:19

clock-img

Anonimen

snikolina škoda k nimaš farme, bi ti za rd enga slončka podarila user posted image user posted image user posted image

user posted image

čakamo atija, smo štartparajt da gremo kr venuser posted image

clock-img

30.09.2009, 16:25

clock-img

spetko

pencil-img

642

dober dan punce..

danes je neki bolj težko vreme in jaz sem tudi taka ..po vremenu...user posted image

petra88...frajerček mali res

jaz sem pa delala za kosilo...malemu zelenjavno juhico...bučke,korenček,por, in malo pšeničnega zdroba da je zgostilo..
nam pa riž in piščančje zrezke v smetanovi omaki

kaj dajete zraven ajdove kaše ko delate kosilo malim al sebi?

ulla...kr pestro imaš..super...ampak ti ne zavidamuser posted image ...bom vidla kaj bom jaz rekla čez par let ko bom imela še enegauser posted image

farfala...hvala za kompliment..ampak trebuh pa vseeno moram dat dol in par kil..ki to ne gre nikamor..če samo 2hlače lahko oblečem od prejuser posted image ..bo že počasi no..user posted image
mali je prava faca na slikiciuser posted image

zvezdica...super za zobka...

snikolina...vse najboljše...da se ti vse želje uresničijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jancci...čestitam teta..

drugo pa sem pozabila kaj sem želela komentirat...danes ni moj danuser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

30.09.2009, 16:31

clock-img

spetko

pencil-img

642

aja še neki...zakaj ne morem odpret slikomat.si ?'??...a vi lahko odprete?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

30.09.2009, 16:48

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Vam moram povedat, da ima Meta 1x na teden zobarja!!!
To zgleda tako, da ji taščica vsakič ko pridemo, zarije prst v usta in kontrolira kok ima novih zobkov!!user posted image user posted image user posted image Pa itak, da si ne gre prej rok umit!!!! user posted image user posted image user posted image Danes sem jo neki časa gledala, pol sem pa rekla, da tega ji pa res ni treba delat. Pol je bila pa užaljena. user posted image Ne vem kako ji kej takega sploh pride na miseluser posted image Že to mi gre na K, ko mi jo dobesedno izpuli iz rok, kadar se prikaže... ampak ok, mal zamižim, tole z zobmi pa nisem mogla bit tiho!! Sm jezna....

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

30.09.2009, 19:23

clock-img

farfala

pencil-img

1760

clock-img

30.09.2009, 20:15

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Farfala, ta mal je pa hud talent. Kaj bo šele, ko bo začel odpirat kletko.
Naša punca je pa danes pogruntala še eno vrsto joka - jaz hočemmmm (samo za očija).
Jancci, pa dej nauči Meto, da ugrizne, če ji kdo da prst v usta.
Sonček, a ti obvladaš na MTB front pivot (ne vem če se tako napiše, se pa tako reče)?

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 30.9.2009 20:17:45 >

clock-img

30.09.2009, 20:28

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Oj!

Snikolina vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zobozdravnik: Sprašujem vas zato, ker mi je ena rekla da bi jo mogla prijavit k zobozzdravniku. Pa se mi zdi nesmisel. Zato, ker še nima nobenega zobeka. To se mi zdi čisto mimo.

Ima pupo staro 9mesecev in je vedno full pametna. Te pa mi full pamet soli. Tam pa otroku daje zajest suhe salame. Joj kak sem jezna na take ljudi. Pa vedno ma nekaj za povedat čez mene. Kaj bi ve naredile?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

30.09.2009, 20:33

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

user posted image

Epictetus

clock-img

30.09.2009, 20:34

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Prosim če mi lahko tista, ki dela seznam zamenja sliko.

Hvala.

Epictetus

clock-img

30.09.2009, 20:48

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ojla!

Lovro je danes star 8 mesecev. Srček moj mali, rada te imam.

Hrana: malica   - sadje (jabolko, nektarina, hruška)
           Kosilo 1: gov. juhca pa vanjo sem dala kar en rižev vafelj
           Kosilo 2: gov juhca+korenček+ koleraba+teletna+por+KRUH. Torej moj mali ja danes za obmesečnico dobil beli kruhek.
           večerja: sadno-mlečna kaša

Jancci - jah kaj naj rečem- tašče, nimaš kaj.
Nina a ti praviš, da menjaš za batarije? Ma dam zastonjuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.09.2009, 20:53

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Krtekxx ej izraza ne poznam, mogoče znam, obvaladam pa zihr neuser posted image  Dej razlož mi pls, lahko tudi na zs, da ne bova tukaj smetile.

Frafala, vrtnica, krtekxx kakšne face!!!!

clock-img

30.09.2009, 21:08

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

čer

mi smo spet čofali danes in to v Welness centru Živa na Bledu, pa vam moram rečt da je v Snoviku boljše za tako majhne otorke ker je tudi bolj nizek bazenček, pa toboganček je notri pa sploh kul k je tolpa voda.
Bilo je super.

No itak sem pa crknena za umret in bom šla kmal spat. Zdej sem gledala Kmetijo...
Klara spi že od 19tih, kaj morš voda jo je zmatrala.

Snikolina- Vse najboljše.....

Vam pa čvekice lepo nočko.

clock-img

30.09.2009, 21:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

snikolina vse najboljšeuser posted image evo samo zate paketek presenečenja

ulla pa kakšna ti je to frama s sloni?user posted image

spetko...za naju je ajdova kaša +parženi jurčki, za Lovra pa ajdova kaša+zelenjava

clock-img

30.09.2009, 21:34

clock-img

Anonimen

čeruser posted image

clock-img

30.09.2009, 22:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem