Dan!
Današnja noč je bila kar solidna...samo enih 5-krat se je zbudila. Sem pa vseeno čist povožena...ne vem ali se me kaj loteva a kaj bo, da sem ko bi me vlak povozil
farfala kak je lepi...in kake očke...pravi zapeljivček. Pa še muzikant bo očitno
facko mali
jancci ti kar povej taščici kar ji gre...če jo zanima kok zob ma pa naj tebe vpraša...ne morš verjet kake tašče mate nekatere
Punce kak so lepi vaši sončki na slikah od srečanja...pa vi tud, da ne bo kake zamere
. Sem vam kar favš, ker jaz ne morem prit
Vrtnica tako kolegico daj na ignor...naj ti nakala, ti tako veš kako se stvari streže. Imam podobno kolegico...družimo se pravzaprev bolj zaradi otrok...ki je tudi ekstra pametna in jaz jo enostavno poslušam in si mislim svoje...ker brezveze da ji karkoli rečem če se ne strinjam, ker na koncu ima tako ona vedno prav...tudi če nima
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Nina a ti praviš, da menjaš za batarije? Ma dam zastonj
Zastonj pa nočem...da ne bo kake favšije
ulla

za spanje...čimveč takih noči. Mi pa smo bili že ob 6 pokonci...no Daša je spala do 8, samo če ona spi, pa se Domen zbudi...samo da ne morem malo dlje ležat
Dober je tvoj, da že zjutraj lavfa...men še se popoldan ne ljubi
krtekxx copy-paste...saj ko se ti bo večkrat nardilo pa boš začela to delat...mene je že izučilo
Nea saj bo boljše...spanje mislim...če te kaj tolaži, smo mi na istem
ronja fajn se imejte na sprehodu. Blagor tebi za pomankanje kg...jaz imam ravno obratne skrbi...kako se jih znebit...ti lahko odstopim enih par
crtka 
za vas, da se čimprej pozdravite
ploha

kar nam potoži pa bo boljše...saj boš zdržala, saj ni več dolgo
Grem zdaj delat...Daša spi v vozičku, sta prišle z babico ravno iz sprehoda, ker je začel veter pihat