writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

07.10.2009, 13:16

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Chicolina nehi ga srat!!! Tuki te bomo najprej vse napadle, pol te bomo pa IGNORIRALE!!! Ane bejbe??? user posted image user posted image user posted image

Metica je danes spala celo noč, tko da Ploha najlepša hvala za ponudbo, ampak jest je ne zamenjam s tvojo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

07.10.2009, 13:17

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Mali mi je vse šuhe in vrečke zmetal iz omareuser posted image user posted image . Greva rajši ven

naš pa vegeto stresel in potem še polizaluser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 13:18:08 >

i belive i can fly....

clock-img

07.10.2009, 13:18

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ronja tebe pa res nič več ni skupaj, pa jej malo več punca

I try - whenever I get a chanceuser posted image user posted image (ne vem, kirega smajlija naj na tole pripopam, pa sem kar oba...)

Me smo bile ravno zunaj, smo šle po AD3 kapljice in vprašat vzgojiteljico, kdaj naj se v pon. namalava s tamalo v vrtcu - odg. ob 9:15-9:20 nekje. zdaj gre pa zares!

clock-img

07.10.2009, 13:20

clock-img

Anonimen

kok je naša ulla diplomatska
vsa čast.

user posted image ma sej vemo, da men diplomacija ni glih vrlinauser posted image sam mam pa drugih tolk, da odvaga user posted image user posted image user posted image

ronja sej men je huda taka čupauser posted image moj lubi je bil tak v mladih letihuser posted image je skravžlan tud...zdej ga živ boh  ne more več v kaj takega prepičat...vsak mesec gre k frizerju se postrižt user posted image men je pa toooolk všeč, če ma mal bl dolge lase, pa da je še neobrit user posted image user posted image user posted image

jst sem za dons ješpranj vzela iz skrinje, lubi tak šele zvečer enkrt pride spet, zdejle bom šla po ulo, se najemo, pol pa ven malo, na luft....

clock-img

07.10.2009, 13:22

clock-img

Anonimen

krtexx sem prebrala, svaka vama čast, resno user posted image user posted image user posted image posebej za živce, da sta sploh sfurala vse skup, ma men se odpelje verjetno user posted image res, dobri ste, vsi skpuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 13:23

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ulla, tole mu pokaži, kar si napisala, pa si bo premislil... Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupcauser posted image . Joj, kdaj bojo otroci popoldne šli na kake aktivnosti?...user posted image Ah, ja, neki me maj daje zadnje čase - ne vem, a z zamudo od prejšnjega al že od naslednjega...

clock-img

07.10.2009, 13:25

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja?

Ja moja.
Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru.

clock-img

07.10.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru.

ja, sej sem prej to študirala, ko si pisala da vedno, ko je kaj, šibaš z njo k zdravniku...če kdo, pol ti sigurnio upravičenouser posted image
jsr res upam, da je vse tahuj za vami in da vas čaka lepo in mirno življenjeuser posted image privoščim.

clock-img

07.10.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupca

eh, veš kolkrt sem mu že rekla user posted image pa mu tiščala slike pod nos, kak je bil, ko me je zapel, pa pravi da sem jst njega user posted image user posted image ampak pravi da mu grejo lasje na živce, dolgi, da ga nervirajo user posted image morm poudarit, da ne govorim o dolgih laseh, ampak o mal daljših...tolk da ni čist na kratk...ne rečem če bi revežu v oči silili user posted image

eh...

clock-img

07.10.2009, 13:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

pa pravi da sem jst njega

Ulla, o tem sploh ne dvomimuser posted image Ma, čudno, da noče. Moj lubi si jih pusti, če kaj omenimuser posted image . Mogoče ga res tok motijo...

Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja?

Ja moja.

Aha: si hotela ugotovit, če si bolj suha kot jaz, al kaj?user posted image In, odg. je? (zdej še mene firbec matrauser posted image ). (Čeprav po pravici povedano, sem jaz sama sebi bolj všeč pri 54 kg).

clock-img

07.10.2009, 13:39

clock-img

Anonimen

pomota user posted image nisem vzela ješprenj iz skrinje, ampak pasulj user posted image  user posted image zdej k se je odtajal, sm pa vidla....

clock-img

07.10.2009, 13:47

clock-img

yelci

pencil-img

279

Ronja,moja sodelavka ma hude ekstreme,ona gre kao po malco in kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitrauser posted image user posted image ,pol en dan nč ne je,pa par dni spet goro sladkarij....Sm ji ˝težila˝ bolj iz zdravstvenih razlogov,ma težave s križem in zatekanjem nog.Drgač pa nam nobeni rekla,da ma preveč kil,k itak ne veš kak je razlog...
Ja se pa strinjam s tabo,da se tud jst bolj vitalna,bol okretno počutm,če mam kako kilo manjuser posted image
Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valoviteuser posted image

clock-img

07.10.2009, 13:59

clock-img

rubica

pencil-img

741

zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? user posted image user posted image

ja ši.. v kaj se eni spuščajo, se strinjam z vsako natipkano besedo tej čiči, ki jo je objavla ulla.

naša tamal pa dans full spi? sploh nism navajena pa še kar ma skos ta nosk za pucat user posted image , je bla 1ič od kar je ponoči ful malo polulana in drugo previjanje tut ful mal, pol se je pa pokakala in je bla plenica tut polna lulanja, res težka a nej me kaj skrbiuser posted image k drgač je res fajn polulana ko se 1ič po noči previjeva.

clock-img

07.10.2009, 14:06

clock-img

ronja

pencil-img

15289

kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitra

hehe, bom verjela, midva z lubijem sva ista!user posted image komot vsak od naju zmaže eno riževo čokolado! To pa res ni tok!user posted image Trenutno se bašem z drugim krožnikom lazanje (ostala od včeraj: brokoli, tuna, paradižnik...), pa čez si nameravam privoščit vsaj en čokoladni kornet, če bo le čas, pa vsaj dva...

Moja bivša sodelavka se vsakič, ko je noseča, zredi za min. 30 kg. Potem shujša nazaj, pravi, da brez kake hude diete (malo popazi, pa dojenje...). Ampak se mi zdi, da se na postavi vseeno pozna - koža in kosti se nekak drugače postavijo, če morajo vsake 2-3 leta nosit 30 kil več...

Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valoviteuser posted image

Danes zvečer se mi bo kolcalo - ko bojo vsi fantje tko zadovoljni, heheuser posted image . Danes jih nič ne opravljamo, vse smo neki user posted image user posted image user posted image ... Pa vse se je začelo z lubijevo čupcouser posted image

clock-img

07.10.2009, 14:10

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? user posted image user posted image

bom premislila user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

07.10.2009, 14:21

clock-img

ronja

pencil-img

15289

HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha!user posted image No, posteljnino je prodajal...

clock-img

07.10.2009, 14:23

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ronja, kar tako me je zanimalo. Ker je velika razlika 52/168 ali pa 52/150. jaz sem z mojimi 54/165 zelo zadovoljna, sem bila prej s 56 v mišicah še bolj. Zaradi moči, ne izgleda.

clock-img

07.10.2009, 14:30

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Rubica: sorry k bom mogoče kakega kozla ustrelila, ker ne berem vsega. a ti jo ponoči še previjaš? Po moje ni nič takega, če se je potem fejst polulala. Če je otrok bolan, potem pač mogoče malo manj pije/je in posledica je tudi v manjši količini izločkov. meni je P rekla zadnjič, ko je imela eno trebušno virozo in ej bruhala/driskala, da naj bi se tak dojenček polulal vsaj 1x n 3 ure. No, ene 2x se ni tudi 5 ur, pa je bilo vse OK. Dokler je živahna se ni kaj dosti za sekirat.

clock-img

07.10.2009, 14:33

clock-img

rubica

pencil-img

741

ne previjem jo ko se zbudi, in pol jo podojim, ne zbujam je, zdej je pa odvisno kdaj se zbudi ona sam pred 5 ne.

pa hvala za odgovor, bom vidla, če bo lula zdej bol pogosto, pa sej verjetn ni nč.

< Sporočilo je popravil rubica -- 7.10.2009 14:36:30 >

clock-img

07.10.2009, 14:37

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha!user posted image No, posteljnino je prodajal...

user posted image user posted image user posted image user posted image

in, kaj si rekla'???

clock-img

07.10.2009, 14:51

clock-img

ronja

pencil-img

15289

hehe, ko je posteljnino omenu, sem rekla, da ne - sam se mi zdi, da je on to vzel, kot da mame ni domauser posted image . Vsekakor mi je dal mir.
Zadnje čase se mi sploh taki heci dogajajo: zadnjič smo šli na vikend z lubijem, pa sem predlagala, da se vmes ustavimo, pa kupim burek, da bomo meli nekaj bolj konkretnega v želodcih, ker časa za pravo kosilo ni bilo. In lubi počaka z malima v avtu, jaz letim po burek, pa še prav nič dobre volje nisem bila takrat...pa me gospod prodajelec bureka povabi na kavico... Pa sem prej omenila, da me tamali čakajo v avtu... No, potem sem mu povedala, da me v avtu čakata otroka IN lubi, pa je rekel, ok, pa kdaj drugičuser posted image

clock-img

07.10.2009, 14:59

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image

zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila user posted image in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) user posted image pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljihuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

07.10.2009, 15:03

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa zadnjič s špelo v trgovini in sem kupla še nalepke za album (za nejca) in mi je prodajalka rekla, da to bo pa verjetno bol za mamico, da pupika je pa še premala....in pol sem ji rekla, da imam še enega večjega škrata v atvu in se je začudla, da sem tolk mlada pa že dva otrokauser posted image user posted image ....sej mi je blo kr fajnuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

07.10.2009, 15:03

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image

zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila user posted image in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) user posted image pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljihuser posted image

ne jst jo mam tud, sam nam komentirala user posted image user posted image user posted image

zakaj spiš na pecljih?? glih ne sledim najbol?

clock-img

07.10.2009, 15:04

clock-img

Anonimen

sam mimi ti res ful mlaj zgledašuser posted image ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamicauser posted image in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šokauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem