Dan!
Pijem že drugo kavo in čakam, da se Daša zbudi
Jo morem pohvalit...kak teden že čez dan kar lepo spi...tudi po uro skupaj
Ponoči pa po starem
Ste zanimive s temi debatami o taščah...jaz tu nimam kaj pisat, ker jo mam 60km stran in jo vidim vsakih 14 dni, včasih pa še to ne...če pa bi skupaj živeli bi bil veliko bolj problematičen tast kot pa tašča
Ulla kak je blo na praznovanju jeseni...si se najedla kostanja?
Kako igrco ste pa gledali...mi smo o medvedku, ki ni hotel jest hruškove kaše in pol so mu jo miške pojedle
ulla kaj pa te uradniki tako jezijo...so pa ja vsi tako prijazni
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
stvari oz. vrečke sem kr na tla odložla zdaj pa špela lepo vse ven zlaga
To pa Daša tud obožuje...posebno kaj takega ko je v papirnati embalaži
Jancci naša je tud čist nora na zizo...ko me vidi da si začnem majco gor vlečt in modrc odpirat se začne tako na glas smejat. Včeraj pa je kar mojo mamo napadla...ji je že lezla pod majco
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
nina166 ,kaj ti že delaš????
Ja, že dolgo
Pospravljanje: sesam vsak drugi dan...tak na hitro, prah in razne ostanke po tleh...drugače Daša vse pobere in poje

. Brišem pa enkrat ali dvakrat...odvisno od tega koliko je moj doma...ta teden hodi domov samo spat, tako da še nisem nič brisala..me še čaka
khurde

za tvojga...moj še to verjetno ne ve kak metla zgleda
Zvezdica mi imamo za Domna takele (približno):
http://www.superge.si/html/svn/4648141-AA.shtml Pa ene Cicibanove, ki so tudi goretex, samo so visoki kot škorenjčki...so bili kar dragi ampak so super
kiara pri nas je tudi pucanje noska katastrofa...mi jo mara eden držat, drugače ji ne morem spucat...se mi revica kar smili zraven, samo če je treba je treba
Zunaj pa je konkretno mrzlo...bo treba bunde na plan privlečt. Mi že kurimo kakih 14 dni...samo imamo radiator odprt samo v hodniku in kopalnici
Grem zdaj v papirnico, trgovino, pa po Domna...Daša pa se gre razvajat k babici
Lep vikend