aja meta ma stopalo 11 cm
Moja tudi, pa sem ji vzela od 0-6, pa so ji za en prst preveliki!!! Tako da
Ploha bojo kar v redu tamali.
sem danes ugotovila, da zna Samo že po stopnicah plezat
Moja tudi. Sem imela kavč raztegnjen in je neki časa gledala, pol pa hop gor čez prvo štengico in še potem čez drugo. Je do zdele telovadila, zdaj sem jo pa kar v postelco nesla in je nekam zelo tiho. Da ni po kakšni pomoti sama od sebe zaspala?? ...... ma sej ne morm vrjet...

.. in kakšen položaj je to zavzela.. ko uni muslimani kadar molijo
Danes sem se neki hvalila kok je Meta previdna in tralalla.. je danes 3 buške pokasirala ko je vstajala ob mizi in stolu.

Je čist naspidirana.
Ulla Q zate: danes sem bila pri kolegici, k ije rodila isti dan kot jest. Njena gospodična je sicer zelooo mirno dete.. kakor jo daš tako pa je. Je pa fora, da ona niti kravc ne pase kaj šele da bi se na rokice upirala. Po nekaj minutah začne čist težit če jo da na trebuh. Če jo pa posede pa ona sedi lahko tudi eno uro brez opore in se nikamor ne zvrne. Sama pa sej pravim nič. No in v glavnem ji je prijateljica od prijateljice... , ki je hodila na fth rekla, naj mali ovije taveliko brisačo pod pazduho s konci brisače v njenih rokah (če si lahko predstavljaš) kot eni mali lutki in potem jo lahko tako postavlja na nogice. Mi je pokazala in sem ji rekla da to ziher ne more bit dobro.. mala dobesedno visi na brisači ko ena lutka. A si ti to že kdaj slišala oz. vidla?? Ji je ta fth rekla da to je faj nza take "pridno-lene" otroke???