IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
( od tod verjetno tudi teza, da so dojeni otroci bolj inteligentni,
Če to drži potem bo Erik ratal multi-kulti dr. znanosti in ne vem česa, ker ta bi najraje samo od zize živel

Malo heca mora bit...
Ampak res... sadje mu je še všeč, najraje ima ko kaj sam grižlja. Zadnje dni ko zagleda žličko takoj obrača glavo al pa sploh ust ne odpre. Ne vem kakšne so to fore. Ko pa je lačen in bi rad zizo, me začne vohat in stokat in cvilit in se smjeat in jokat... vse naenkrat... ko se pa vleževa na posteljo bradavico že v zraku lovi.
zvezdica - vi imate že cele menuje GH. Vau! Pri nas gre bolj počasi. Glede na to, da pridobiva na teži se ne sekiram preveč. Saj bo.
Bolj me skrbi mlajša sestrica Lara, pri kateri teža zeloooo počasi narašča. Ona ima faze ko nič ne je in ko zelo slabe jo. Tretje možnosti ni. Zdaj smo na poti da spet slabo je. Karkoli ji skuham samo proba in pravi, da ne more več.
Vedno nekaj.
mleko in mlečni pr. - mleka mu ne bom ponujala pred 10m pa tudi takrat bo pomešano z vodo. Jogurte in skuto je že probal. Enkrat mu je bilo všeč, drugič ne.
Ulla - tista tvoja jutranja zgodba je za video smešnice

Kakšna bedaka!
yelci - super za prve korake!!!
Neo

za kobacanje, Tine za zobek.
Tudi Erik je danes dobil zgornjo enkico. Pogruntal je da jo ima in zdaj vsako tolko časa škrta z zobmi. Joj, kurjo kožo mi dela.
Jancci - pranje rok za vsako malenkost se mi zdi tu mač. Jaz svoji punci učim, da vsakič ko prideta v hišo takoj roke umijeta in se tega res držita. Po obisku zdravnika jima vedno obrišem roke z mokrimi robčki. Drugih nekih specijalnih razkuževanj nimamo.
rubica - super za vrtec. Tudi Erik je dobil jasli. Štarta s prvim Feb.
krtekxx - jaz bi na tvojem mestu v vsakem primeru šla v šoping. Če ne zaradi mode, potem pa za svojo dušo :-) Tudi jaz sem tako kot zvezdica

mahnjena na šopingiranje. Pa javi kaj si kupila
31.1.2009 Erik