writing-img

RE: mamice vegetarijanke

clock-img

03.09.2009, 12:27

clock-img

Anonimen

Joj, ta je pa huda, Ulla, user posted image user posted image user posted image .

Amapk ti pa res poznaš same od povprečja odstopajoče ljudi, res ne vem, kje jih najdeš user posted image .

V vednost: jem meso (poleg ostalih stvari). Psihič user posted image .

clock-img

03.09.2009, 12:32

clock-img

Anonimen

Amapk ti pa res poznaš same od povprečja odstopajoče ljudi, res ne vem, kje jih najdeš

user posted image bohveres....mi ono višje zgleda hoče nekej povedat, sam ne zastopim glihuser posted image

v zagovor nej povem, da ta prjatu je čist ok, sam sestra je ucepljena, z njo pa jst nkol nisem nič melauser posted image vem sam tist, kar on poveuser posted image

clock-img

03.09.2009, 12:32

clock-img

higuys

pencil-img

1160

jao, huda user posted image  Otroci so pač otroci, jaz sem bila prepričana , da so vegetarijanci tisti, ki uporabljajo vegeto.

clock-img

03.09.2009, 12:33

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ulla ulla ...pa kje jih najdeš ... čeprav me je kar mal zmrazilo ob branju

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

03.09.2009, 12:36

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

jao, huda user posted image  Otroci so pač otroci, jaz sem bila prepričana , da so vegetarijanci tisti, ki uporabljajo vegeto.

Med te pa sodim jaz....user posted image

clock-img

03.09.2009, 12:37

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

tudi mene

clock-img

03.09.2009, 12:38

clock-img

Anonimen

ja pač otroci...to je približn tko kt un vic, ko rečejo fantku da je babica umrla in šla na oni svet, pa fantek reče hb, mamo zdej vsaj enga sorodnika v tujiniuser posted image

pač otroci drugač to dojemajo, pa vem da sem takrat res krepala od smeha, ma men je blo smešno, sploh to, kak te otrok hitro zaj.ebe s kako tako...še prjatu se je smejal pol, pa je za njegovo mamo šlo, jst sem se mu opravičla in to, sam je blo še bl smešno....no, mogoč pa le ni tolk normalen kot sem mislilauser posted image

clock-img

03.09.2009, 12:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

tudi mene

zdej si pa zmislite, kolk more zmrazit mamo, k ji otrok tako prjaviuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem