writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

22.10.2009, 08:25

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

MTY.... ti si suprca!!user posted image user posted image user posted image bom prečekirala danes malo fb....da izbrskam tvojo vabiluser posted image user posted image user posted image
na kmetiji so se do mrtvega kregali zarad denarja?!?!?! in pol sta še artur in salome fizično obračunavala, in ni noben posegel vmes in ju ločil......?!?! mah jaz mislim da sem tud zaključla z gledanjem tega šova.....sem tud včeraj gledala survivor-jeuser posted image bom raje tole bl spremljala........user posted image
Meni je zdaj spalko posodla kolegica, da sprobamo če bo ronja spalko sprejela, no po današnji  noči vidim da ne bo nekega hudega upora.....tako da ji grem zdaj eno nabavit....bom pa vzela kar največjo kar se da....da bo res mela zadost prostora  in bo lahko te svoje nogice razmetala naokorguser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 08:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Meni je zdaj spalko posodla kolegica, da sprobamo če bo ronja spalko sprejela, no po današnji  noči vidim da ne bo nekega hudega upora.....tako da ji grem zdaj eno nabavit....bom pa vzela kar največjo kar se da....da bo res mela zadost prostora  in bo lahko te svoje nogice razmetala naokorguser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jo sedaj kupila v Pikapolonici. in takšno, ki je ful velika, a jo sedaj zapognem nazaj, da se mi ln res ne zgubi noter.user posted image

clock-img

22.10.2009, 09:01

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

nov slovenski rek:

Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil.

clock-img

22.10.2009, 09:01

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

ja pa dobro jutro
vas grem za nazaj brat

clock-img

22.10.2009, 09:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro, punce! user posted image

Bubiko smo tudi začeli v spalko dajat. Tista tanka (ko imata še dve septembrki enako user posted image ) se mi zdi čisto dovolj. Ko je v spalki, jo lahko namreč še pokrijem preko in se ne zbrca. Imam še od bubija debelejše - iz H&M, pa še eno kajjazvemodkod. user posted image  Ampak sta malo večji in mi nista fajn, bi se po moje čisto zarolala not ponoči.

Aja, pa pri nas mora spalka omogočat vstajanje in  sprehajanje user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

22.10.2009, 09:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

nov slovenski rek:

Vse, kar imam sem nakradel, samo šolo in izpit za avto sem kupil.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 09:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

MTY, kaj pa ti delaš z ribicami, da so ti pocrkale? user posted image user posted image user posted image  

clock-img

22.10.2009, 09:16

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

ne govori mi od vožnje. jaz imam v eno smer 55 km. in ti povem, da imam že vrh glave. skoz biti zbran, pozoren na druge voznike-sploh na druge, ne nase, pa dež, pa sneg.....tok si želim službo bližje domu....user posted image user posted image

Mi je znano - sem imela čez 100km v eno smer - vsak drug dan zastoj, potem dež, pa megla, pa gužva ... včasih imaš res vsega vrh glave.

jaz pa sem full uživala,ko sem se vozila na šiht....ni mi bilo lepšega....edino pozimi ni bilo fajn...user posted image

Saj jaz se rada vozim - samo ko ti to vzame dve uri in pol, pa še kaj več, te mine. Sploh zdaj, ko pomislim, da bi otroka vidla eno urco, pa bi že šel spat.

evo, sem istega mišljenja.user posted image

tud jst

clock-img

22.10.2009, 09:17

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič šibam spat....

user posted image

lepo in mirno noč vsemuser posted image

Uuuuuu...........ni slabo.user posted image

ja ampak RES ni slabouser posted image

clock-img

22.10.2009, 09:18

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kahlo - jutri pošiljam v službo odločbo...pa da vidim, če mi odobrijo dodatnih 5 dni dopusta......

držite pestiuser posted image

jst tud fullllll držim pesti

clock-img

22.10.2009, 09:21

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ljudje bi radi na vsak način bankomete imeli doma. user posted image  user posted image  user posted image
Danes so se spet spravili na enega z bombo. Pa kaj si ti ja nor. user posted image Dva dni nazaj pa tudi, ampak takrat v Mariboru. Pa ropov je ful. Ljudje nimajo denarja in se vsega poslužijo zgleda. Čeprav mislim, da so to kaki droga majstri. Ker jaz mislim, da človek, ki je deloven, tudi če je brez službo bo raje pometal, jabolka obiral, da bo kak dinar dobil, ne bo se nad bankomat spravljal z ročno. Kaj misliš MTY?

jst bi ga tud mela doma user posted image
mam še glih plac v dnevni sobi
če bi šlo na tesno
bi pa tud akvarij dala venuser posted image

clock-img

22.10.2009, 09:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne user posted image  

Saj ne bi sama veni čakala user posted image user posted image user posted image , bi ji varstvo zrihtala.

clock-img

22.10.2009, 09:50

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne user posted image  

Saj ne bi sama veni čakala user posted image user posted image user posted image , bi ji varstvo zrihtala.

jaz ln noter še ne bi peljala. mi je še premajhna.

clock-img

22.10.2009, 09:59

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

MTY.....veš da sem bla v soboto v pikapolonici na rudniku.........je blo vse opustošeno........k da bi tornado divjal po šoping centru rudnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?!user posted image ste mi dale spet za mislituser posted image user posted image user posted image user posted image

RAČKAP.
........haloooooouser posted image , za rek pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako resničnouser posted image user posted image

Bubi.
..a greste dinozavre gledat???user posted image

clock-img

22.10.2009, 10:02

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Bubi.....midva bi Ronjo verjetno kar zraven mela (smak pr ciganih ...vse povsod jo vzameva zraven).....ker ziher nebi imela varstva da bi kdo zunaj z njo prebijal urice....temp. pa znajo lih biti tu tu...not in zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj misliš da ne bi mogla it not??misliš da ji ne bo fino k se boste na vlakcu peljali skos predore??

clock-img

22.10.2009, 10:04

clock-img

zband

pencil-img

657

jutrouser posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

clock-img

22.10.2009, 10:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Bubi.....midva bi Ronjo verjetno kar zraven mela (smak pr ciganih ...vse povsod jo vzameva zraven).....ker ziher nebi imela varstva da bi kdo zunaj z njo prebijal urice....temp. pa znajo lih biti tu tu...not in zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj misliš da ne bi mogla it not??misliš da ji ne bo fino k se boste na vlakcu peljali skos predore??

naši bi bilo po moje vse preveč temno, vlakec kar hitro pelje. ne vem, jaz bom počakala še par let. ziher je ziher.user posted image

clock-img

22.10.2009, 10:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja ampak RES ni slabouser posted image

ne da ni slabo...zelo vredu je............user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2009, 10:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz je ne bi notri jemala....sploh če bojo luči pogasniliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2009, 10:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: zband

jutrouser posted image

ja dober dan.user posted image
že pridno delamo??

clock-img

22.10.2009, 10:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zband.....ni je všeč tvoj podpisuser posted image

clock-img

22.10.2009, 10:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa že cel dopoldan poslušam samo mama mama mama....user posted image

clock-img

22.10.2009, 10:46

clock-img

zband

pencil-img

657

ga brišemuser posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

clock-img

22.10.2009, 10:57

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

MTY.....veš da sem bla v soboto v pikapolonici na rudniku.........je blo vse opustošeno........k da bi tornado divjal po šoping centru rudnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?!user posted image ste mi dale spet za mislituser posted image user posted image user posted image user posted image

RAČKAP.
........haloooooouser posted image , za rek pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako resničnouser posted image user posted image

Bubi.
..a greste dinozavre gledat???user posted image

bejš bejš a ti tud?user posted image user posted image user posted image
evo sva že dve

clock-img

22.10.2009, 11:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem