writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

22.10.2009, 20:18

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

danes je zgleda tak dan...moja dva oba spita že kako uro user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 20:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: zband

mty

hvala za podatek, ki si mi ga dala prej, sm šel mal pokukat

in?? je bilo kaj za vidit??user posted image

clock-img

22.10.2009, 20:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

premrzlouser posted image

pa saj je tako sončno

pri nas na štajerju ni nič sončno....je že škropilo prej...no pa zdaj tud že spetuser posted image ...

pa kje živiš? pri nas je bilo danes tak fajn toplo,pa še cel tedn bouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2009, 20:35

clock-img

zband

pencil-img

657

nič posebnega razen da se trb.lepo razvijajouser posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

clock-img

22.10.2009, 20:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce odkar naša punca hodi nimam cajta še na wc iti. Adijo pamet, vsepovsod jo je polno. Pegla ga tak po stanovanju, da ni res. Zdaj sem pa res utrujena zvečer do amena.

meni pa je lažje,ker se utrudi..in jo poten na čase izmenjavam in jo malo dam v stajico in je kar za silo..potem pa naprej goooo.Danes je revica padla,ji je nekaj nogica klecnila in je padla ,pa se vdarla in ima plavo na ličku in ob okici...minutko joka,potem pa dalje gooooouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2009, 20:43

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko.user posted image user posted image

Jaz ga jutri spet peljem v vrtec - pri nas je bilo do sedaj tako, da je bil ravno toliko bolan, da sva raje ostala doma. Doma pa razgraja user posted image

clock-img

22.10.2009, 20:45

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Punce odkar naša punca hodi nimam cajta še na wc iti. Adijo pamet, vsepovsod jo je polno. Pegla ga tak po stanovanju, da ni res. Zdaj sem pa res utrujena zvečer do amena.

Ojoj - jaz sem že zdaj, ko po štirih raca, kaj šele bo user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič...šibam..

mirno noč vsem..

user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni pa je lažje,ker se utrudi..in jo poten na čase izmenjavam in jo malo dam v stajico in je kar za silo..potem pa naprej goooo.Danes je revica padla,ji je nekaj nogica klecnila in je padla ,pa se vdarla in ima plavo na ličku in ob okici...minutko joka,potem pa dalje gooooouser posted image

pikica mala........user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nič...šibam..

mirno noč vsem..

user posted image

nočko.user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:09

clock-img

zband

pencil-img

657

ne morem mimo tega,da te pohvalim z tem tvojim risbicam oz. fotkami, mi polepšaš vsaki pogled na monitor
pa naj bo jutro al pa dan.upam da se vse strinjajo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res so cool.tudi tebi mirno in lepo noč

dnevi sreče
dnevi žalosti

clock-img

22.10.2009, 21:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, si tukaj??user posted image

clock-img

22.10.2009, 22:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jst sem pa novo sezono odprla... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

22.10.2009, 22:14

clock-img

zband

pencil-img

657

čarli 08

vse so mrkle al kaj.lepo noč vsem

je petek čez 1huser posted image user posted image user posted image 47 min

dnevi sreče
dnevi žalosti

clock-img

22.10.2009, 22:18

clock-img

zband

pencil-img

657

sm jst jo mislil odpreti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti

clock-img

22.10.2009, 22:20

clock-img

zband

pencil-img

657

lara še ni,odpri jo ker si sep.son.2008user posted image user posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti

clock-img

22.10.2009, 22:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara še ni,odpri jo ker si sep.son.2008user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni ok? Sej naši so letnik 2008... user posted image

clock-img

22.10.2009, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Nekega dne je šla Poli čez cesto...... Poli, odslej tudi kot pašteta.... user posted image user posted image user posted image user posted image Kok mi je dobra ta reklama... 

clock-img

23.10.2009, 11:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst sem pa novo sezono odprla... hahaha

jesensko-zimska.......user posted image

clock-img

23.10.2009, 11:25

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

naš tud že od pol sedmih spiuser posted image ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolaniuser posted image

Mu je lepo v vrtcu? Kak imaš občutek?

mislim da....   včeraj sva šla s ta večjim po njega ob 14 uri in so se že zbudili, pojedli pop. malico in igrali, pa sma jih malo opazovala...nič ni bilo za videt, da mu ne bi bilo fajn....pa obe skupinici sta bili združeni, ker drugače sta bila v naši včeraj samo 2.....

...zjutraj edino malo pojoka, drugače je ok.....  Edino kar je, ritem še mora v "kri" dobit.......   So rekle, da če otrok normalno je, pa tudi če malo joka vmes, da ni hudega....če pa ne bi jedel, pa vse zavračal, pa zna bit problem....  No bomo videli...

clock-img

23.10.2009, 11:26

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

ooooooooooo fiši tukaj si

clock-img

23.10.2009, 11:26

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

šibam jst na novi del juhu

clock-img

23.10.2009, 11:43

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

premrzlouser posted image

pa saj je tako sončno

pri nas na štajerju ni nič sončno....je že škropilo prej...no pa zdaj tud že spetuser posted image ...

mi smo se o soncu menili, ne o tem kak je toplo user posted image .....  sonček je bil pa zjutraj, pol pa nič več....

pa kje živiš? pri nas je bilo danes tak fajn toplo,pa še cel tedn bouser posted image

clock-img

23.10.2009, 11:44

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

pa še hoče v stajici bit, glede na to, da ti že hodiuser posted image

clock-img

23.10.2009, 11:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ooooooooooo fiši tukaj si

sem ja, samo na brzino......kuham...dete mi spi ...doma, ker je iz včeraj na danes začel kašljat, pa iz nosa mu teče....zdaj prvič.....   smo že od 3 zjutraj auf user posted image user posted image user posted image user posted image ...je tud ta večjega zbudil z jokom....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem