Dan,
danes je bil pa prav pester dan v službi, gužva, sitne, nesramne in celo "grozeče" stranke. Pa še sprejem sem mela. Pol ob 14ih se je pa umirilo - no ja je 15 do 3 prletel še direktor neki gnjavit, pa smo še to zrihtal.
Doma pa sva si s tamamlo prvošli še en sprehod od moje mami do trgovine in nato do doma. Je prav pasal.
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3
Naraščaj, a zdaj pa nisi bila pri Lukmanu? Zakaj si bila pri Lukmanu bolj zadovoljna?
Jaz bom morala hitro poklicat nekoga, če želim 3D, ker sem zdaj v 22.t in znajo biti kar zasedeni. Pa tehtam med Rosičem in Lukmanom - je razlika v ceni, zato tehtam
drugače pa nimam z nobenim od teh ginek. še izkušenj.
Lukman mi je nardil fullepe slikce. In ker se je ful skrivala naju je še 2x naročil plačala sva pa sam 1x. Res pa je da je ful tih in si mogu prav na ušesa vleč kaj ti razlaga.
MV, men je zmerla 4,5cm. Mislim da je blo neki tazga. Mi je rekla G, da je tja do 1,5 še ok ostalo pa je že riziko za prezgodnji porod.
Gajka, tole o nežnosti z dojenči - me je prov nasmejalo. Naša včasih tako dela z njim, da si sam mislim HB je sam umetn. Bo treba konkretno pazit, ko bodo naše štručke tko nežne.
Jaz tut nč ne odštevam, vem sam da delam še do 1.5. A ve mislite ves dopust pokoristit - letošnji. JaZ GA MAM NAMEN SAM 10 dni, ker ostalga bom pa po izteku porodniške, ki je še pred 30.6 - nažalost.
partnerji in brcike... naš

tut nč ne špara ne pri očiju in ne pri tamali
Imena še zmer nimamo, sicer se tut še kaj dost nisva pogovarjala, je še čas.
trebuh: men se zdi, da je moj tut kr precejšen, vsaj glede na 1
IZVIRNO SPOROČILO: Bubika26
Ivy@ držim pesti, da boste čimprej dobile pogodbe v službi za redno zaposlitev.
[
Se pridružujem tem željam
Zoja83: držim pesti za izpit. Zdej pa bo.
Toplice: pa ravno prej sem mojmu rekla, če bi šli konc marca kaj v Banovce - mamo namreč službene hiške po uodni ceni. Bomo vidl kako bo.
Nč tolk od mene