Jaz sem danes prav pošteno potrebna kavice, ne bi imela nič proti, če bi bila že sobota. Zeh zeh.
Včeraj je imel mož en sestanek v Ljubljani in smo se mu pridružili, smo pa skočili mal v shoping. Sem dobila v Mothercare dvoje nosečniške hlače. Sicer cena je ohoho ne ravno majhna, ampak imajo pa tak elastičen pas, da se tolažim, da jih bom lahko nosila tudi še po porodu. Sem prav zadovoljna. Sem sicer gledala, da bi vzela še za
nekaj, lih tako, za dušo pobožat, ampak kar imajo tako majhnega, je vse še nekaj plišasto, ali pa le striktno modro oz. roza. Tako da sta bila samo večja dva oblečena tam, mali je pa spet izvisel. Saj bo, upam, da počasi dobijo še kakšno bolj poletno robo.
Meymey, uf, verjamem, da si se ustrašila. No, samo da je vse ok in tako kot mora biti.
S trebuhom pa nič ulova, praviš.
Naraščaj, naj se mala čimprej pozdravi, ti pa pazi nase.
Aninchy, kako je s tabo danes? Si probala mogoče kakšen magnezij popiti? Sicer pa, če te skrbi, pokliči ali se pojdi pokazat. Jaz sem vedno mnenja, da raje bolje trikrat brezveze.
Krtkova, doma imam link shranjen od te trgovine, ki mi jo je prijateljica predlagala. Bom pogledala, kako se imenuje, pa ti povem.