writing-img

RE: Junijčice 2010

clock-img

08.03.2010, 12:04

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

.. Itak pravijo da ima UZ sevanje, ki lahko škodi otroku,

to pa na srečo ne drži!! Oziroma vsaj še dokazani ni, da karkoli škodi.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

08.03.2010, 12:12

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

.. Itak pravijo da ima UZ sevanje, ki lahko škodi otroku,

to pa na srečo ne drži!! Oziroma vsaj še dokazani ni, da karkoli škodi.

eh... škod tud kao mobitel pa wireles internet, pa sladkarije... najbolš da gremo kr v karanteno user posted image

clock-img

08.03.2010, 12:14

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

eh... škod tud kao mobitel pa wireles internet, pa sladkarije... najbolš da gremo kr v karanteno user posted image

jst sm zihr, da sladkarije NE škodijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

08.03.2010, 12:34

clock-img

tukaj

pencil-img

203

No pozdravljene,

da se javim malo med guljenjem dolgočasne snovi za izpit.

Pregledi pri ginekologu - moram rečt, da je moja ginekologinja res super. Pregled res ne traja dolgo, a je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja in mi skoraj vedno naredi tudi ultrazvok in da kakšno slikico.

Do sedaj se niti enkrat ni drla nama - razen sestre, ki me je opozorila glede kg. Pa saj imamo dve ušesi  -  a neuser posted image user posted image ?

No včeraj sem zopet dobila nekaj uporabnih stvari za našo malčico - pleničke in nekja cotik, kovtrček in ...

Lep dan

clock-img

08.03.2010, 12:35

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 12:38

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

krtkova - zakaj pa nočš bit moja prjatlca na FB odkar sm Mili Vanilija... user posted image nisi me še potrdila user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 12:48

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Testiranje za streptokok B - več najdete tukaj. Okužba je za novorojenčka hudo resna in je prav žalostno, da je testiranje izvedljivo samo samoplačniško. Jaz sem ga prvič zahtevala, čeprav mi je G najprej rekla, da paničarim, ker tega danes itak ni več, ampak mi ni bilo žal tistih evrov. Od mame sodelavki se je namreč zgodilo, da je bila okužena, pa tega niso vedeli in je dojenček nekaj dni po porodu umrl. In najbolj žalostno je to, da se to še danes dogaja (kot se je zgodilo valen user posted image )... Sem brez besed!

clock-img

08.03.2010, 13:13

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Pregled - pri meni obsega tehtanje in merjenje pritiska pri sestri, potem pa me G ''pretipa'', izmeri trebuh, posluša srček, komentira izvide, odgovori na vprašanja in to je to. Ja, najdlje traja še moje slačenje/oblačenje! user posted image

clock-img

08.03.2010, 13:15

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Moj ginekolog je tudi tako dober, da mi vsakič naredi UZ, izmeri otroka, pa izmeri mi velikost maternice po moje, s tistim šivilskim metrom. Glede sevanja pa vsega je pa itak tako, da če bi se v to človek poglabljal, bi se res lahko samo v eno jamo zaril, pa nikoli več ne pokukal ven. V glavnem, jaz sem prav vesela, da mi vsakič naredi UZ. user posted image
Okužba s tisto bakterijo je pa tudi mene orng prestrašila, mater, uboga mamica. user posted image  Moram prav mal povprašat mojega G, kaj pa kako je s tem testiranjem.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

08.03.2010, 13:21

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Mogoče katera ve, koliko pa stane tale pregled? In, ali ga narediš kar pri svojem G, ali moraš it kam drugam? Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

08.03.2010, 13:22

clock-img

meymey

pencil-img

777

Jaz mam danes prav lep dan user posted image .

Danes imava obletnico, mi je dragi zjutraj dal prstan in me zaprosil za roko user posted image .
(poroke ne bo, dokler bodoča mati ne bo smela zvrnit par martini vodk user posted image ).

Potem se je javla moja mama z njenim in sta mi prinesla šopek za 8. marec  - jaz nisem imela nič zanjo user posted image (je rekla da mam še šanso za materinski dan :D).

Sonček sveti, zjutraj me policaji niso ustavli, ko sem na telefonu razlagala kaj se je zjutraj zgodilo - prstan in to - moji prijateljici. user posted image

Najboljš da danes vplačam loto user posted image .

clock-img

08.03.2010, 13:24

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Hahaha meymey očitno je danes res tvoj dan! Čestitam za zaroko!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa vem, zakaj je šla sedmica v naslednji krog! Samo, da jo boš ti dobila user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

08.03.2010, 13:25

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

meymey - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa popolnoma strinjam s tabo! nevesta se ga more napit!!! (kulturno seveda)

clock-img

08.03.2010, 13:33

clock-img

milabe

pencil-img

381

bcljka: js sm že pri tednih, sam ko komu to razlagaš, ki še nima otrok, pa bi rad vedu mesce, in pol ne vem a sm že dopolnala 6 al sm še v 6 ;) bi blo pa čudn, da nosečka ne ve v kerm mescu je user posted image

danes sem si s ponosom kupila modrc E!!!!! mi je blo kr mal nerodn user posted image

clock-img

08.03.2010, 13:41

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

sej mene isto vprašajo... v kerem mescu pa si... lih učeri sm prbila v 7.?! pol sm pa ugotovila da je itak brezveze... junija mam PDP in basta... user posted image user posted image

jst mam že od decembra E... so mi zrasle iz B v E do decembra pol se je pa ustavl in ne gre čist nikamor več... user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 13:44

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meymey, čestitke, danes je pa očitno res tvoj dan. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

08.03.2010, 13:51

clock-img

gajka

pencil-img

3606

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Jaz mam danes prav lep dan user posted image .

Danes imava obletnico, mi je dragi zjutraj dal prstan in me zaprosil za roko user posted image .
(poroke ne bo, dokler bodoča mati ne bo smela zvrnit par martini vodk user posted image ).

Potem se je javla moja mama z njenim in sta mi prinesla šopek za 8. marec  - jaz nisem imela nič zanjo user posted image (je rekla da mam še šanso za materinski dan :D).

Sonček sveti, zjutraj me policaji niso ustavli, ko sem na telefonu razlagala kaj se je zjutraj zgodilo - prstan in to - moji prijateljici. user posted image

Najboljš da danes vplačam loto user posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 13:51

clock-img

amazonka3

pencil-img

287

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Testiranje za streptokok B - več najdete tukaj. Okužba je za novorojenčka hudo resna in je prav žalostno, da je testiranje izvedljivo samo samoplačniško. Jaz sem ga prvič zahtevala, čeprav mi je G najprej rekla, da paničarim, ker tega danes itak ni več, ampak mi ni bilo žal tistih evrov. Od mame sodelavki se je namreč zgodilo, da je bila okužena, pa tega niso vedeli in je dojenček nekaj dni po porodu umrl. In najbolj žalostno je to, da se to še danes dogaja (kot se je zgodilo valen user posted image )... Sem brez besed!

Gajka, a ti je bris vzel ginekolog???? Da tega sploh ne povejo, je še večje zlo, mislim da nas bi več šlo na ta test, če bi vedele.
Pa eno neumno - how much?

Aja, jaz v tretje še bolj paničarim, tako da bi rada opravila še bris za prisotnost klamidije. Imam dve prijateljici, ki so jima umrli dvojčki (ja obema dvojčki), zaradi teh bakterij. Katastrofa.user posted image

clock-img

08.03.2010, 13:52

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Mogoče katera ve, koliko pa stane tale pregled? In, ali ga narediš kar pri svojem G, ali moraš it kam drugam? Lp!

Cene se ne spomnim. Narediš ga pa pri svojem G (vsaj jaz sem ga). Dela pa se proti koncu nosečnosti enkrat.

Pa ne me zdaj še s klamidijo strašit! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.3.2010 13:53:23 >

clock-img

08.03.2010, 13:53

clock-img

milabe

pencil-img

381

uaaaau, iz B v E, za čestitat!!, js sm stara C-jka. Js kupujem kr une za dojit... da ne kupujem dvojno

clock-img

08.03.2010, 13:57

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

IZVIRNO SPOROČILO: milabe

uaaaau, iz B v E, za čestitat!!, js sm stara C-jka. Js kupujem kr une za dojit... da ne kupujem dvojno

in kaj mi to pomaga k gre pol vse nazaj?! nč user posted image

clock-img

08.03.2010, 14:16

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Za to so pa potem lepotni kirurgi. user posted image Zdaj vsaj iz prve roke veš, kako se počutiš z dvema Ejema in če se zadeva obnese... user posted image

clock-img

08.03.2010, 14:23

clock-img

meymey

pencil-img

777

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Za to so pa potem lepotni kirurgi. user posted image Zdaj vsaj iz prve roke veš, kako se počutiš z dvema Ejema in če se zadeva obnese... user posted image

user posted image dober...

clock-img

08.03.2010, 14:23

clock-img

gajka

pencil-img

3606

amazonka3 - a dojenčki so umrli po rojstvu ali je že prej prišlo do spontanega splava? Sem malo brskala po netu in kladimidija je striktno vezana na nezaščitene spolne odnose in sem zaradi tega dejstva malo potolažena, ker sem to do sedaj prakticirala samo z mojim user posted image . In če v prejšnji user posted image ni bilo težav, je najbrž v tem času pač res nisem kje staknila. 

clock-img

08.03.2010, 14:59

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

men je v začetku nosečnosti vzela bris in smo še vse preverl za vsak slučaj... ker nikol ne veš kje kej stakneš...
drgač je pa moja prjatlca dubla klamidijo v bazenu user posted image takrat še ni mela spolnih odnosov...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem