hej hoj junijke
jst vas berem, sam se mi kej velik pisat ne da.... mam že v službi tok dost tega ''kompa'', da ga doma sploh ne pržgem...vsaj ne vsak dan
Pa vedno bolj stresno ratuje v službi, ker se ve, da odhajam počas na porodniško....sam še zahtevajo od mene, vedno več...
neki tazga k pri tebi krtkova...razmišljam tut kr mal o bolniški
Sam k nočem bit nefer-sploh zdej k pride ena nova da jo uvedem v moje delo za eno leto...po drugi strani si pa mislim, k da so oni do mene fer
Povedala sem jim že, k sm bla v drugem mesecu nosečnosti, da se bojo ja lahk pripravili in da bojo mel ja dost časa, da najdejo zamenjavo..in glej manj kot en mesec še do porodniške (dopusta), pa še ni zamenjeve, ki bi me 100 posto lahk nadomeščala....jao jao
Mene so danes klicali iz ZDuser posted image , imam namreč malo povišan sladkor in sem slabokrvna.
Tako, da moram v petek ponovno pit sladko vodo in bom tam 4ure sedelauser posted image , sladkor mi bodo merili na 1uro. Upam, da bo vse ok, glede na to, da je bil otrok na ultrazvuku ravno prav velik za 25 tednov.
Ti nič ne zavidam...jst sem bila prejšnji teden na polikliniki na testu z 100 mg glukoze...dolgčs za ****, ker tri ure čakaš v čakalnici, ne smeš hodit, žvečit in na eno uro hodiš kri dajat...s tem da je blo meni še ful slabo, po tistem k sem spila glukozo na tešče....pa bruhat ne smeš, ker je neveljaven test pol
Mene so dal kr ležat na pojstlo, k mi je blo tolk slabo...so rekl, da enim sladkor ful zaniha, zato taka slabost...enim pa ne-čist odvisno. Se je pa fajn res mal bl pazit-tole s cukrom ni hec, sploh za otroka ne. Jst sm se nuteli in vsem čokoladam kr odpovedala zdej. In kave tut več ne sladkam. Pa na konc ugotoviš, da je ta klinčev sladkor čist povsod. Skor v vsaki hrani. Skratka ful bl pazim kaj dam v usta. Sam paše pa še vedno....zdele bi recimo eno torto zmazala z lahkoto.
meymey...čestitke
midva sva načrtovala met poroko letos, pa naju je presenetila vest o mali prihajajoči štručki....jst sem rekla, da se nočem poročit s trebuščkom in da bi rada neobremenjeno kej spila in mela žurko
no tok mal še z moje strani
a bi določle kakšen naslednji meeting Junijk spet-kaj pravte??????