IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
naraščaj Pa tut vse s samo +9 ste pridne... A se ful nazaj držite al jeste normalno?
Jaz se nič nazaj ne držim, res pa je, da če se preveč najem, se slabo počutim, kar se pa nočem.
Nimam pa kakšnih posebnih želja ali apetita zdaj, ko sem
, za kosilo nekako jem zelenjavo + meso, ali pa zelenjavo + OH, kot prej, recimo, zvečer jem sadje, pa dosti sem v gibanju, kar je pri dveh malčkih normalno.
Pa vem, kako "fajn" je potem po porodu se bojevati s pridelanimi kilogrami, tako da rajši zdaj normalno jem, pa potem tudi normalno, kot da si zdaj na ful privoščim, pa potem en kup odrekanja.
Nekako tako je tud pri meni (edino, da mi sadje zvečer ne paše, ampak jem bolj kakšne solate), sem pa na +5,5kg (danes dopolnjen 27. teden).
Js sem si včeraj kupila ene kavbojke, pa malo sem čevlje gledala, ampak sem se pri teh zadžala, ker sem začela malo otekat in vem, da bom imela s preozkimi probleme (so mi pa ful všeč ti zaprti na gležnju, ki so zdej aktualni).
Včeraj sem cel dan bolj ko ne okrog hodila (po kavicah, trgovinah, obiskih), zvečer sva pa z dragim še vetrolov prebarvala (iz bele oz. umazane

na marelično) in se je kar poznalo na počutju. Sem bila ful utrujena pa trebuh sem imela trd. Danes moram bolj počivat - se grem zdejle počasi malo učit, potem popoldne pa samo po malega in na telovadbo (otroci s starši).
glede depilacije... Js si, poleg nege obraza, hodim depilirat noge v kozmetični salon, sem se pa tud o brazilski depilaciji že pogovarjala s svojo kozmetičarko, pa se zanjo zaenkrat še nisem odločila. Mi je tud nekaj o laserju razlagala, ampak se zdej s temi zadevami ravno ne ukvarjam. V prihodnosti mogoče..
papirji... Nisem še nič dobila, imam pa 29.3. pregled. Mogoče jih dobim takrat...
zaprtost... Ja, kombinacija kave in čika je tud meni svoj čas pomagala pri tem, ampak se je že odkar sem izvedela za nosečnost pri tamalem ne poslužujem. Drugače pa meni pri tem pomaga že samo kakšno sveže sadje (jabolko, pomaranča). Imam pa, na srečo, bolj redko s tem težave...
pritiski na delovnem mestu... Upam, da boste vse, ki imate s tem probleme, le zdržale. Pa ne se preveč sekirat, saj bo kmalu porodniška tu...
lp