Hej bejbe!!
Evo mene po stotih letih spet tukaj :)
Moram vam povedat, da sem sicer res na porodniški, ampak se mi na polno dogaja z mojo malo Shih-tzujko sva kr naprej terenski, na sončku in na kavici
še kosila nimava časa kuhat
mam pa še vedno čas pečt
no sicer pa sem vesela, da me nekatere tukaj že malo pogrešate.
<Sicer pa se je v tem času veeeeeeeeeliko zgodilo. Uspelo se mi je znebit moje G in imam zdaj napotnico za rizično ambuulatno. V torek končujeva s šolo za starše, nabavljeno imava za najini princeski že tudi vse, tako da je kr pestro!
Sicer pa sem bila dva dni nazaj v bolnici, ker nisem čutila ene od mojih dveh pikic, pa sem raje šla na pregled iz preventive. So bile tako babice, kot zdravnica full nesramne. Najprej pokličem v porodnišnico, pa rečejo pridite se takoj pokazat, potem pa pridem tja, pa me gledajo, zakaj bi pa v 28 tednu mogli čutit otroka, hudiča, če ga vsaki dan zakaj ga potem ne bi tudi danes
Skratka vse je ok, komaj čakam na torkov pregled.
Sicer pa je prejšnji teden mesec prehitro rodila znanka, pa sestrična je že tudi v bolnici. Je v 35 tednu in je imela ob sprejemu popatke na 20 min.
Računa na porod v naslednjem tednu...uffffffff me je kr panika zagrabla, ker vem da sem jaz naslednja aaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Po eni strani, bi že rada zibala najini pupi, po drugi strani si pa želim, da to še ne bi bilo tako kmalu...
Ja danes KONČNO pride Bcljka z lubiejm in Piko k nam na obisk, že komaj čakam, da se malo pomenimo o nosečkah.
Sicer pa sem tudi jaz včerja gledala polnočni klub, je bilo super, čeprav se mi zdi, da odkar sva obiskovala šolo za starše, bi lahko že sama predavala, zmeraj eno in isto govorijo ;)
V ponedeljek grerm še v knjižnico malo prebrskat, za kakšno pametno knjigo...skratka nam trem se dogaja na polno!
Lepo se mejte vse skupaj, pa obljubim da se kmalu spet kaj javim!
Pozdravček iz sončkega Mb vsem :)