Dobro jutro, aaaa, šok že navsezgodaj, prvi junijček je že tuuuuu???!!!! Vsekakor čestitke, Kiya, za malo damico, ki se ji je tako zelo mudilo na svet, pa vse dobro vama želim.
Ampak jaz bi vseeno počakala še ene dva meseca, no.
Da pokomentiram za nazaj:
Porodnišnica - Postojna, kot prvič in drugič, z EA, kot prvič in drugič, samo najti moram nekje tiste obrazce, ker na predavanje pa ne mislim spet iti, lahko že sama kaj odpredavam.
Sramna kost - nič me ne boli, ne.
Kolcanje - temu našemu se tudi non stop kolca, prvič in drugič bi rekla, da sploh ne vem, če se jima je kaj, tega pa non stop privzdiguje.
Ravnotežje - zaenkrat je še kar ok, čeprav v prvi nosečnosti sem tako fino padla par tednov pred PDP, da mi še sami ni bilo jasno, kako se mi je to lahko zgodilo. No, k sreči je bilo vse ok, ampak je pa treba res biti kar previden.
O, fino, pridno nabavljate, no, jaz tudi upam, da nas čimprej pokličejo, da šibamo po voziček, pa za posteljico sem tudi jaz gledala od Lip Poljčane, no, sicer pa delam samo še par dni drug teden, pol bo pa čas za vse tole.
Avto - mi smo ravno lani prodali enoprostorca in nabavili enega bolj "jeep" fancy varianto, tako da zdaj ne bomo menjali zaenkrat, ker smo v tega preveč zaljubljeni, pol bomo pa videli. Otroški sedeži gredo trije noter, voziček tudi gre v prtljažnik, ostalo robo bomo pa že kam dali.
Vročica - mene nič ne obliva, mi je pa bolj kot ne skoz toplo, bolj, kot "normalnim" ljudem, ampak ni kakšne panike.
Srečanje v maju - jaz komot, Ljubljana najraje.
Tukaj - čestitke za izpit, pridna.
Nikcaa, mene je na 3D zdravnica vprašala, če želimo izvedeti spol in ker smo rekli, da ne, je potem pač kazala skoz samo obrazek, pa rokice, pa nogice, "tistega" predela se je pa ogibala.
V glavnem, lep materinski dan, vsem, ki smo že mamice in vsem, ki boste to kmalu postale.