Dobro jutro! Evo, za lažje vstajanje
.
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84
Sicer se ne vem v kaj vse bi oblekla
za domov, ker bo pot dolga (2uri pa pol), da mu nebi blo prevroce, klime si ne upam uporabljat. Kaj mislite?
Ti ga obleči vremenu primerno - če bo vroče tisti dan, raje malo bolj tanko. Imej raje s sabo eno tanko dekico, pa ga boš lahko za tistih nekaj metrov zunaj pokrila. Glede klime - mi smo jo že kar od začetka uporabljali, samo, da jo pač najprej na malo manj naštimaš, pa preveriš, da malemu zadaj nič ne piha. Pa avto naj tvoj prej orng shladi, predno prideta (ga parkira kje v senci itd.).
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
matične celice - sm hotla dat v javno banko, pa po pravici povedan, se mi ne da s tem ubadat da morm rihtat papirje pa tist set_ sabo nost... pa zih bom za vikend rodila tko da midva ne bova dala v banko... mogoče se premislm pr drugmu
Nekako kar moje mnenje. No, z vikendom se ne bi obremenjevala.

Če je zadeva tako fina, zakaj ti potem kar sami avtomatsko ne ponudijo odvzema po porodu kar na licu mesta?

To je nekaj podobnega kot tisti predlog, da bi bil vsak avtomatsko darovalec organov, razen, če bi eksplicitno zavrnil to in bi za zavrnitev moral obrazce izpolnjevat...

Jaz sem pač med ta lenimi, kar se tega tiče!

Lahko vzamejo vse, česar jaz ne rabim, samo naj mi ne delajo posebnega dela prej s tem (formularji).
Srečanje - žal ne.

Ali bom naslednji teden na morju ali pa na terenu - odvisno od projektov v službi.
Potrdilo za prisotnost pri porodu - pred 2 letoma so imeli v P Celje tak sistem, da je očka pred prihodom v porodno samo izpolnil nek obrazec, da bo pri porodu in da bo plačal prisotnost, potem pa je račun za prisotnost prišel nekaj dni kasneje na domač naslov. Skratka, ni bilo nobenih posebnih potrdil potrebnih že vnaprej.
< Sporočilo je popravil gajka -- 5.5.2010 7:03:37 >