Hoj,
sem že iz CSDja. Z mojim sva vse porihtala, ni blo nobene gužve. Pol pa sem šibala še neki v trgovino in se mi je začel tok vrtet, da sem sam gledala kam se nej naslonim
Hitr sem odprla vodo, ki sem jo vzela in še ne plačala (bla v vrsti). Sem kr cvikala, ko sem se mogla pol še domov peljat. Sem se pol nalila z vodo,. pa neki pojedla. Zdele pa grem kr mal vodoravno za vsak slučaj. Ponoč sem spet slabo spala
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3
Anadami: se te spomnim od začetka debate, ampak sem spregledala, da si zdaj Majčica. Kaj to pomeni? Da boš kaj kmalu rodila?
Potem se moramo pa kmalu dobit!
Predlagam Qlandijo - na terasi je lep sonček in parkiranje ni blem ... ali pa Draš center pod Pohorjem, je umirjeno, parkiranje ni problem ... Kaj menite? (zaenkrat naraščaj, tukaj in anadami) ...
Glede na to, da nisem mariborčanka, nimam pojma, kje je Draš center. Za Qulandijo pa vem. Men bi bolj ustrezal dopoldne,ko je tamala v varstvu. povejte še ostale.
Kompletek za Iz P, mam prpravljen z dolgim rokavi/hlačami po potrebi še kaka jopica. Ne vem, nimam izkušenj s poletnim oblačenjem tako micenih. Bom patronažko zaslišala, ko bo pršla domov. Bom pa za vsak slučaj mela še kej bolj toplga na kupu naloženga, če bi blo tok vroč, sam mislim, da bo kr dolg r. ok.
Dvojčica, svaka ti čast o tem, da razmišljaš, da bi šla peš, čeprav nemogoče pa ni.
Čao.